ΑθλητικάΚαστοριά

Φιλικός: Καστοριά – ΠΑΟΚ Β’ 0-2 (ρεπορτάζ – βίντεο)

Ικανοποίησε η Καστοριά, στο δυνατό φιλικό παιχνίδι που έδωσε με την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. Β΄, αν κι έχασε από τον αντίπαλο της με σκορ 0-2.
Η Καστοριά ξεκίνησε σχετικά τρακαρισμένα, απέναντι στο όνομα του αντιπάλου της. Η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. Β΄ έδειξε στοιχεία καλοκουρδισμένης μηχανής, ενδεικτικό της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από τον Πάμπλο Γκαρσία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Π.Α.Ο.Κ., να πετύχει ένα γκολ και να χάσει κι άλλες ευκαιρίες. Στο 5΄ σέντρα από αριστερά για τους φιλοξενούμενους απομάκρυνε ο Ελευθεριάδης. Στο 11΄ νέα σέντρα από τα αριστερά για τον Π.Α.Ο.Κ., κάλυψε ο Ελευθεριάδης και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 13΄ ο Π.Α.Ο.Κ. συνεχίζει και πιέζει, αλλά μια ΄σέντρα από τα δεξιά έφυγε άουτ. Στο 15΄ το σουτ του Χασάι, έξω από την περιοχή, κατάληξε ελάχιστα άουτ. Στο 21΄ σέντρα από τα δεξιά για τον Π.Α.Ο.Κ., κόπηκε σαν οφ σάιντ. Στο 24΄, μετά από λάθος του Μαντού, έκλεψαν οι παίκτες του Π.Α.Ο.Κ., το σουτ που έγινε όμως κατέληξε άουτ. Στο 27΄ σε φάουλ του Μαντού, από τα αριστερά, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 34΄ ο Π.Α.Ο.Κ. , άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν φάουλ από τα δεξιά, έγινε κεφαλιά στην περιοχή, απέκρουσε ο Τσαρούχας και στην επιστροφή της μπάλας ο Γκοντεζιάνι, με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 35΄ ο Χασάι, από τα αριστερά, έκανε αλλαγή παιχνιδιού στον Tarelli από τα δεξιά, η σέντρα του οποίου πέρασε ανεκμετάλλευτη.
Στην επανάληψη το παιχνίδι ξεκινησε στον ίδιο ρυθμό. Στο 47′ ο Μελετίδης μπήκε, έφτασε έξω από την περιοχή και με σουτ στο γάμα, έκανε το 0-2. Στο 53΄ σέντρα από τα δεξιά, για τους φιλοξενούμενους, έδιωξε ο Σβίρος σε πλάγιο άουτ. Στο 54′, νέα σέντρα, από τα αριστερά, για τον Π.Α.Ο.Κ., η κεφαλιά που έγινε στο δεύτερο δοκάρι μπλόκαρε ο Τσαρούχας. Απο το 55΄ και μετά, με τις αλλαγές που έκανε ο κ. Σολάκης, η Καστοριά παρουσιάστηκε με ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Στο 60΄ ο Χασάι εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ από το 2ο δοκάρι. Στο 63΄ ο Μαντώς εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, αλλά η κεφαλιά του Σαββόπουλου έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 65΄ σουτ για τους φιλοξενούμενους, από το ύψος της περιοχής, απέκρουσε ο Τσαρούχας και σε 2ο χρόνο ο Μανακίτσας. Στο 69΄ το σουτ του Σαββόπουλου, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Marovic. Στο 70΄ ωραίος συνδυασμός Χασάϊ με Σβίρο, απέκρουσαν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Χασάι, η μπάλα κινήθηκε παράλληλα με την γραμμή της εστίας, αλλά απέκρουσε ο Marovic. Το πλάγιο άουτ εκτέλεσε ο Μανακίτσας, αλλά η κεφαλιά του Παναγιωτίδη κατέληξε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μαντώς, πήδηξαν για κεφαλιά οι Παναγιωτίδης και Tozzo, στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα πήγε στον Κυριζάκη, ο οποίος σούταρε, αλλά οι αμυντικοί απέκρουσαν σε νέο κόρνερ. Το νέο κόρνερ εκτέλεσε ο Χασάι, αλλά η κεφαλιά του Μανακίτσα έφυγε άουτ. Στο 74΄ , ωραία προσπάθεια του Σβίρου και σέντρα από τα δεξιά, η κεφαλιά του Σαββόπουλου αποκρούσθηκε από τους αμυντικούς σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Χασάι, αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ του Π.Α.Ο.Κ. Στο 78΄ ο Μελετίδης, μπήκε από τα αριστερά, πλάσαρε, αλλά ο Τσαρούχας αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 79΄ , ωραία προσπάθεια και σέντρα του Χασάι, από τα αριστερά, ο Μανακίτσας έπιασε υπέροχο σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κτύπησε έξω από την γραμμή. Στο 84΄ , σουτ έξω από την περιοχή για τους φιλοξενούμενους, απέκρουσε ο Τσαρούχας σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε, αλλά έγινε επιθετικό φάουλ στον Παναγιωτίδη. Στο 88΄ένα κόρνερ για τον Π.Α.Ο.Κ., πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Διαιτητής: Δημητριάδης Ιορδ. (65΄ Τζάμος)
Βοηθοί: Δημητριάδης Λαζ. (46΄ Γκίτσιος) – Κοκκαλένιος (46΄Σιδερίδης).
Οι συνθέσεις:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Σβίρος (80΄ Κωνσταντίνου), Tozzo, Ελευθεριάδης (55΄ Παναγιωτίδης), Γκέγκας (55΄ Δινοβίτσης), Μαντώς, Χασάι, Μανακίτσας, Τσολάκης (55΄ Κυριακού), Tarelli (55΄ Κυριζάκης – 80΄ Νάκος), Σαββόπουλος Ευαγ.
Π.Α.Ο.Κ. Β΄: Marovic, Μανωλιούδης, Ζίρο, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Χατζηστραβός, Μελετίδης, Πανίδης, Σελιμάι, Σπυρίδης, Γκοντεζιάνι.

 Φωτο και βίντεο: Στράτος Μορφίδης

https://fouit.gr/2022/09/24/timithikan-apo-tin-kastoria-gkarsia-iosifidis-kai-dimitriadis-foto/

Back to top button