Ελλάδα

Η 19χρονη από τις Οινούσσες που μαγεύει με τις πενιές του μπουζουκιού της (βίντεο)

Η 19χρονη Αναστασία Βογιατζή από τις Οινούσσες έχει βάλει σκοπό της ζωής να γίνει βιρτουόζος του μπουζουκιού όπως τόνισε σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ Αιγαίου.

Από μικρή είχα μια ιδιαίτερη αγάπη στη μουσική. Στα έξι μου χρόνια, άρχισα τη κιθάρα, ακολούθησε το μπαγλαμαδάκι, μετέπειτα η ηλεκτρική κιθάρα και στο τέλος το μπουζούκι, το οποίο αποδέχθηκε ότι αυτό το όργανο είναι το πάθος μου, τόνισε στην ΕΡΤ Αιγαίου.

Είναι αυτοδίδακτη και το πάθος της για τη μουσική την καθοδήγησε.

Στα δεκαοκτώ μου χρόνια, και γνωρίζοντας η μητέρα της αυτό το πάθος, έρχεται σε συνεννόηση με τον μουσικό, συνθέτη και κορυφαίο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού κ. Μανώλη Καραντίνη όπου και άρχισε τα διαδικτυακά μαθήματα.

Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και καταπληκτικός δάσκαλος. Μαζί του με κυριαρχεί μια αστείρευτη διάθεση για να μαθαίνω όσα περισσότερα μπορώ. Το όνειρο μου είναι να γινώ επάξια του, είπε η Αναστασία.

Για αυτό ακριβώς το λόγο αποφάσισε να εγκαταλείψει το νησί της για λίγο και να εγκατασταθεί στην Αθήνα προκειμένου να πλησιάσει ακόμα περισσότερο το όνειρό της… Να φθάσω ψηλά με το μπουζούκι, όπως λέει η ίδια χαμογελώντας.

ertnews.gr

Back to top button