ΑθλητικάΚαστοριά

Ήττα για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας στο Κύπελλο (βίντεο)

Την ήττα από τα Ioannina BC γνώρισε η ομάδα μας χτες το απόγευμα στο κλειστό της Μεσοποταμίας με 61-63, σε νοκ άουτ αναμέτρηση για το κύπελλο Ελλάδας ανδρών. Ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας δεν ξεκίνησε καλά στο πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται τα λάθη και την αστοχία για να προηγηθούν με 26-37 στο ημίχρονο. Τα Ιωάννινα μπήκαν δυναμικά και στο τρίτο δεκάλεπτο στο οποίο πήραν διάφορα 19 πόντων, η οποία στο ξεκίνημα του τέταρτο δεκαλέπτου έφτασε το +21 και την εικόνα της αναμέτρησης για τους περισσότερους να έμοιαζε μη αναστρέψιμη. Όχι όμως για τους παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι με ένα… τρελό σερί 20-0 έφεραν το ματς στον πόντο και έδωσαν μια άλλη νότα στην αναμέτρηση, κάνοντας τα τελευταία λεπτά… Θρίλερ. Στο φινάλε η ομάδα μας δεν κατάφερε να βρει το τρίποντο που θα έστελνε το ματς στην παράταση, με τους φιλοξενούμενους να κλειδώνουν την νίκη με 2/2 βολές και τον Φούφα με εύστοχο σουτ πίσω από το κέντρο να γράφει το τελικό 71-73.
🏀Για τρία δεκάλεπτα η εικόνα της ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη, με το τέταρτο δεκάλεπτο να δείχνει το πάθος και την όρεξη της ομάδας να μην τα παρατήσει και να δικαιώνεται, φτάνοντας το ματς στη… κόψη.
👏Συγχαίρουμε τη ομάδα των Ιωαννίνων για την νίκη και την προσπάθεια και τους ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία ενόψει του πρωταθλήματος και της συνέχειας στο κύπελλο.
👉Ευχαριστούμε θερμά όλο το φίλαθλο κοινό που γέμισε το κλειστό της Μεσοποταμίας και ανταμείφθηκε με το τρόπο του φινάλε της αναμέτρησης ανεξαρτήτως αποτελέσματος και πλέον ανανεώνουμε το ραντεβού τον Οκτώβριο για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Δεκάλεπτα: 10-18, 26-37, 38-57, 61-63
Διαιτητές: Τσιαπλής, Παπανικολάου
ΠΑΟΚ (Τζηλίνης): Ιωσήφ 6, Δήμου, Σακαλίδης, Ρέπας 17(5), Γκλιάνας 6, Τσολάκης 5(1), Φούφας 3(1), Πανίδης, Βελαώρας, Παγανάς 7, Μαλλιούρας 12, Γιαννουζάκος 5(1).
Ιωάννινα (Παπαδόπουλος): Ζώτος 16, Γκλιναβός, Ξιούρας 9(1), Πολύζος 2, Μπαρτζώκας Π. 3, Βάση 12(2), Ζάψας, Σφουγγάρης, Μιλάνοβιτς 4, Μπαρτζώκας Σ. 7, Χατζάρας, Νταβουλτζόπουλος 10.


 

 

Back to top button