Καστοριά

Καστοριά νέο βιβλίο: “75 μέρες και 1 βράδυ μαζί” της Βιβής Φαρσαλιώτου

Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες το βιβλίο της αγαπημένης μου φίλης Βιβής Φαρσαλιώτου, «75 μέρες και 1 βράδυ μαζί» Αληθινές ιστορίες δίχως τέλος, από τις εκδόσεις «ΓΡΑΦΗΜΑ» του Γιάννη Τσαχουρίδη.
Φοβάμαι πως όποιες λέξεις κι αν χρησιμοποιήσω θα φαντάζουν φτωχές μπροστά σε αυτό το αριστούργημα!
Η καθηλωτική πένα της Βιβής με λόγια ψυχής, σε γεμίζει ανατρεπτικά συναισθήματα. Εκεί που χάνεσαι και σβήνεις, γίνεσαι πιο δυνατός, γιατί μέσα από το γραπτό λόγο της, έρχονται μηνύματα θετικά: Αισιοδοξίας, Ψυχικής δύναμης, Υπομονής, Ανθρωπιάς, σεβασμού και Αξιοπρέπειας!
Σας προτρέπω ανεπιφύλακτα να διαβάσετε αυτό το βιβλίο, συνδυάζει με αριστοτεχνικό τρόπο μια αληθινή ιστορία με ένα μυθιστόρημα. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που είμαι φίλος της και που μου έδωσε την ευκαιρία να βάλω και εγώ μια τελευταία πινελιά, στο συγγραφικό έργο της.
Η συγγραφέας διηγείται την ιστορία, ψάχνοντας, μέσα από τις λέξεις, να ανα-γνωρίσει τις αλήθειες που ξανοίγονται μπροστά της και να ανακαλύψει τον κόσμο ανθρώπων που ζουν δίπλα της με έναν τρόπο τον οποίο έως χτες δεν υποψιαζόταν πως υπάρχει. Με το έργο επιχειρείται το, διά του scripta manent, πέρασμα των Ανθρώπων αυτών στην αιωνιότητα, για την Αξιοπρέπεια, τη Δύναμη, την Υπομονή, την Επιμονή, τον Σεβασμό, την Αγάπη και την Αρετή – συστατικά του Αγώνα τους.
Συγχαρητήρια!
Καλό ταξίδι να έχει το βιβλίο σου βιβή μου, γιατί το ΑΞΙΖΕΙ και εσύ σίγουρα το ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ!
Γρηγόρης Τρύφου

Back to top button