Καστοριά

20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία στην Καστοριά – Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022, ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση για την 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία με συμπαραστάτες διάφορους συνοδοιπόρους συλλόγους, φίλους και μέλη του Συλλόγου μας, αλλά και τους μικρούς μας φίλους από τα δημοτικά και γυμνάσια σχολεία της περιοχής μας που συμμετείχαν.

Η προσπάθειά μας αυτή δεν θα είχε την ανάλογη επιτυχία χωρίς την αμέριστη και άψογη συνεργασία φορέων και συλλόγων της περιοχής μας. Η συμμετοχή όλων αυτών των ανθρώπων μας γεμίζει χαρά, αισιοδοξία και όραμα να κρατήσουμε αυτή τη φλόγα ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ αναμμένη στο βωμό της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, και ο αγώνας μας δεν γίνεται να σταματήσει.

Σε μια ευχαριστήρια ομιλία μπορεί μερικούς να παραλείπουμε να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τους ξεχνάμε ή οτιδήποτε άλλο σχετικό. Αυτά τα σφάλματα καλό είναι να μην γίνονται, αλλά κάποιες φορές ξεφεύγουν, αλλά διορθώνονται.

Καθοριστική σημασία, στην όλη προσπάθειά μας, διαδραμάτισε ο τοπικός Ποδηλατικός Σύλλογος “620” που με την συμβολή του άνοιξε διαδρόμους για τους μικρούς μας φίλους που μετέφεραν τη φλόγα της ΑΓΑΠΗΣ. Αυτή, η φλόγα, που ανάβει τα τελευταία 20 χρόνια, κάθε χρόνο και δίνει δύναμη, αισιοδοξία, αλλά και ικανοποίηση ότι το έργο μας έχει ανταπόκριση από την τοπική κοινωνία. Η συνεργασία με συλλόγους, όπως ο Ποδηλατικός Σύλλογος “620”, μας γεμίζει και μας λέει ότι εκεί έξω υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ, οι οποίοι παραμερίζουν τον εαυτό τους για το κοινό συμφέρον. Άνθρωποι, όπως η ολυμπιονίκης μας, Χριστίνα Γιαζιτζίδου, οι Σύλλογοι ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Αναγέννηση και Μακεδονικός, των επιχειρήσεων, όπως ο ΤΟΛΟΣ ΑΕ, Μπακιρτζόγλου Μαρία και ΣΙΑ, τα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, τους φορείς της Α-Β/μιας Εκπαίδευσης, την Ελληνική Αστυνομία που στους δύσκολους καιρούς υπηρετούν με αυταπάρνηση το πνεύμα του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, πράγμα που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Γιατί, και η πράξη της Αιμοδοσίας είναι μια ιερή πράξη ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ.

Τέλος, το Μουσικό Σχολείο της πόλης μας, τ’ οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα, ώστε να πλαισιώσει την εκδήλωσή μας με το συγκρότημα «THE P.A.G.S» (Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Ταμβάκη για την πολύτιμη βοήθειά του). Η οποία συναυλία δεν έγινε γιατί το προηγούμενο Σάββατο (17/9), ο καιρός μας, τα μούσκεψε και δημιούργησε πρόβλημα στα μηχανήματά του ήχου.

Συμπερασματικά, ο Σύλλογός μας μέσα από τα μάτια των μικρών του φίλων και των συνοδοιπόρων φορέων και συλλόγων αισθάνεται την υποχρέωση να συνεχίσει να εργάζεται για το στόχο του:

ΚΑΘΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

 Σας Ευχαριστούμε όλους σας, έναν προς έναν!!!

Με τιμή,

Το ΔΣ

Back to top button