Άργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Νέος Δασάρχης Καστοριάς ο Θανάσης Ζυγούρας

Η κυβέρνηση προχώρησε στις πολυαναμενόμενες από καιρό αλλαγές των Διευθυντών των Δασικών Υπηρεσιών. Στην Καστοριά αναλαμβάνει ο Γερμανιώτης Δασολόγος κ. Θανάσης Ζυγούρας.
Οι γνώσεις του, η εμπειρία, το ήθος, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά του αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα.Τον συγχαίρω θερμά και του εύχομαι ολόψυχα και δημόσια καλή επιτυχία.
Οι εκατοντάδες οικογένειες των υλοτόμων και οι φτωχοί κάτοικοι των ορεινών χωριών ταλαιπωρούνται χρόνια και γιαυτό ελπίζουν και περιμένουν καλύτερες μέρες.
Αρχή άνδρα δείκνυσι.
Ζήσης Τζηκαλάγιας

Τοποθέτηση του Ζυγούρα Αθανάσιου του Αθανασίου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών Δασολόγων με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δασών Καστοριάς.
Τοποθέτηση της Γλούφτση Σοφία του Χρήστου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών Δασολόγων με βαθμό Α’, στη θέση Προϊστάμενης της Διεύθυνσης Δασών Φλώρινας.
Τοποθέτηση του Στέφου Κωνσταντίνου του Νικολάου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών Δασολόγων με βαθμό Α’, στη θέση Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Δασών Γρεβενών.
Τοποθέτηση του Τσίμπλινα Δημήτριου του Θεοδώρου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών Δασολόγων με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δασών Κοζάνης.

 

Back to top button