Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Θ. Ζυμπίδης: “Η προεδρία της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας θα πρέπει να καταλαμβάνεται από περιφερειακό σύμβουλο της Καστοριάς”

Σε ανάρτηση στο facebook του πρώην αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και πρώην προέδρου της Εταιρείας Τουρισμού κ. Θεοφύλακτου Ζυμπίδης αναγράφει:
“Θεμελιώδεις αρχές της αυτοδιοίκησης είναι η ομαδικότητα και η συλλογική προσπάθεια .
Η τακτική της συγκέντρωσης των αρμοδιοτήτων σε ένα πρόσωπο έχει καταστροφικά αποτελέσματα στην ομάδα που διοικεί αλλά και στην κοινωνία.
Πρόσφατο παράδειγμα η τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Γ. Κασαπιδη στην θέση του προέδρου της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας, η οποία μας παραπέμπει σε λυπηρά συμπεράσματα συγκεντρωτισμού που μόνο κακό κάνουν στην αυτοδιοίκηση και στην κοινωνία μας .
Το μόνο που επιτυγχάνεται είναι η κατάργηση θεμελιωδών κανόνων, όπως η ομαδικότητα και η συναπόφαση και αν το δούμε διαχρονικά τέτοια φαινόμενα δεν κράτησαν πολύ.
Η άποψη μου για την προεδρία της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας ήταν πάντα ξεκάθαρη, ότι δηλαδή θα πρέπει να καταλαμβάνεται από Περιφερειακό Σύμβουλο της Καστοριάς, όχι μόνο γιατί η Καστοριά είναι η ναυαρχίδα του Τουρισμού της Περιφέρειας μας, αλλά και επειδή πρέπει να υπάρχει άμεση επαφή με την έδρα της εταιρίας.
Ελπίζω να μην χάσουμε ακόμα περισσότερα σαν περιοχή από τέτοιες σπασμωδικές κινήσεις της Περιφερειακής αρχής”
Θεοφύλακτος Ζυμπίδης

Ο Γιώργος Κασαπίδης νέος πρόεδρος της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας;

Back to top button