ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Α.Π. Καστοριάς: Πέρασε το μήνυμα ευαισθητοποίησης στο τουρνουά βόλεϊ (φωτογραφίες)

Έκρηξη Χαράς και Ενθουσιασμού τα συναισθήματα που επικράτησαν στο φιλικό Τουρνουά Ευαισθητοποίησης την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ Καστοριάς. Θερμά Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες των τεσσάρων σωματείων ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, στους προπονητές και διοικήσεις που συμμετείχαν στη διοργάνωση. Το μήνυμα Volley/Πρόληψη, Στάση Ζώης ήταν ο στόχος της διοργάνωσης που ένωσε όλες τις αθλήτριες οι οποίες αγωνίστηκαν για τη χαρά που προσφέρει το αγαπημένο τους άθλημα και το πέτυχαν αφού το μήνυμα πέρασε σε εκατοντάδες φίλους φιλάθλους. Η παρουσία και ο ενθουσιασμός των Νέων, Γονέων και Φίλων ήταν αισθητή και πολύ σημαντική. Τα χειροκροτήματα έδωσαν παλμό, ρυθμό, ένταση και ζωντάνια.

Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και την κα. αντιπεριφερειάρχη Δέσποινα Κοζατσάνη για την υποστήριξη στη διοργάνωση, προσφέροντας τα μπλουζάκια των αθλητριών με το κοινωνικό μήνυμα με τα οποία αγωνίστηκαν καθώς και τις κονκάρδες για τον γυναικείο φίλαθλο κοινό.

Ευχαριστούμε τον γιατρό κ. Ι. Παραδιά για την παρουσία του κατά τη διάρκεια των αγώνων καθώς και το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών.

Ευχαριστούμε για την φιλική προσφορά του γονέα φίλου Μιχάλη. Μετά από απρόοπτο τεχνικό πρόβλημα Ευχαριστούμε τον ΑΣ Καστοριάς για την παροχή ηχοσυστήματος για την κάλυψη της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε την κα. Μαρία Αντωνίου, Επικεφαλής του Γραφ. του Πρωθυπουργού έδωσε ενέργεια και εμψύχωσε τις αθλήτριες με τη δυναμική της παρουσία, η κονκάρδα με το μήνυμα Volley/Πρόληψη, Στάση Ζώης έχει θέση στην καρδιά της.

Ευχαριστούμε τον κ. Ζήση Τζηκαλάγια, βουλευτή Καστοριάς, στήριξε με την παρουσία του τη διοργάνωση και ανέδειξε το μήνυμα Volley/Πρόληψη, Στάση Ζώης, αφιερωμένο για τον καρκίνο του μαστού.

Ευχαριστούμε την κα. Χρυσούλα Φιλίππου Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων, ως γυναίκα τίμησε με την παρουσία της το σκοπό της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε τον κ. Ι. Κορεντσίδη δήμαρχο Καστοριάς για την κτιριακή αρτιότητα του ΔΑΚ Καστοριάς

Με εκτίμηση

το ΔΣ της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης Καστοριάς, Ευαγγελίδου Ελένη, Αλεξία Καμπούρη, Κατερίνα Ζαφειρίου, Φαίη Ζιώγα, Ντότα Βλάχου, Σίμο Μάτκαρη, Δημήτρη Ζησιάδη.

 

 

Back to top button