ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Φιλική ισοπαλία της Καστοριάς με τον Παναργειακό

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι της Καστοριάς κόντρα στον Παναργειακό

Στο 15 ‘ ο Μανακίτσας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά κι ο Κυριζάκης με σουτ έκανε το 1-0. Στο 23′ οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν φάουλ από τα δεξιά κι ο Παπαθανασίου με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έφερε το ματς στα… ίσα 1-1. Στο 25 ‘, μετά από μία φάση διαρκείας στα καρέ του Παναργειακού, ο Λαβασίδη έπιασε σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 27′ μετά από ωραία σέντρα του Νάκου από τα δεξιά, η κεφαλιά του Χασάι από το ύψος του πέναλτι έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 34’, μετά από πλάγιο άουτ από τα αριστερά, ο Νάκος έπιασε σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 38 ‘ σε σουτ του Χασάι, έξω από  την περιοχή, η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή ο Κυριζάκης με ψηλοκρεμαστό πλασέ, μέσα από την μικρή περιοχή, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ, 2-1.
Στο 43: ο Κυδωνάκης εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Τζιάρα και κατέληξε άουτ.

Στο 48′ το σουτ του Κυριζάκη, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Παναργειακού. Στο 50′ Φάουλ γέμισμα από το κέντρο, κεφαλιά μέσα από την περιοχή και έγινε το 2-2.

Στο 63′ το σουτ του Μαντού απέκρουσαν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μαντός, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων εξουδετέρωσε το σουτ του Tozzo.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τζιάρας, Κωνσταντίνου, Δινοβίτσης, Παναγιωτίδης, Tozzo, Κυζερίδης, Μανακίτσας, Λαβασιδης, Σταμούλης (18′ Χασάι), Νάκος. Κυριζάκης

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Στεργιάδης, Βασιλείου, Ρόμπος, Χαραλαμπίδης Αν., Δινάδης, Παπαθανασίου, Καρανάσιος Σπ., Μπόδας, Ταχτατζής, Γκανάι, Κυδωνάκης

sentranews.gr

 

 

 

Back to top button