ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάΠρόσωπα

Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας για τον Γιάννη Τομόπουλο

Ο Γιάννης Τομόπουλος, ο Γιάννης ο “Μοναχογιός” δεν είναι πια ανάμεσά μας.
Αποχαιρετούμε έναν αξιόλογο άνθρωπο, μία σημαντική προσωπικότητα.
Με την συμπεριφορά του, με την στάση ζωής του έδωσε μαθήματα αξιοπρέπειας.Αγαπούσε την ιδιαίτερη πατρίδα του το Κωσταράζι και αφιέρωσε όλο του τον εαυτό.
Για όλα τα χρόνια ήταν η ψυχή της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΟΚ Κωσταραζίου. Για να την ενισχύει διοργάνωνε πάμπολλες εκδηλώσεις που ψυχαγωγούσαν και διασκέδαζαν κόσμο από όλη την περιφέρεια.
Συναισθηματικός και λάτρης της μουσικής χαλάρωνε ή ξεσήκωνε χιλιάδες ακροατές μέσα από την συχνότητα του 91.5 FM του <πιο ερωτικού σταθμού> όπως ήταν το σλόγκαν.
Στην πρωινή του ενημερωτική εκπομπή με την ειδησεογραφία, τα ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις του, διακρινόταν για την ανεξαρτησία του και την αντικειμενικότητα.
Τον ευχαριστώ για το ελεύθερο βήμα που μου έδωσε δεκάδες φορές.
Αντιμετώπισε την ασθένειά του με καρτερικότητα.
Λόγω της ιατρικής μου ιδιότητας γνώριζα, αλλά συνάμα θαύμαζα τους τελευταίους μήνες τον Γιάννη που μαχόταν με τον χάρο ΟΡΘΙΟΣ.
Αναγνώριζα στις συζητήσεις μας από την ασθμαίνουσα φωνή του πως αν και υπέφερε, δεν το έβαζε κάτω.
Είχε πετύχει το μοναδικό, να μετατρέψει το σπίτι του σε ραδιοφωνικό στούντιο μαζί με θάλαμο υψηλής υποστηρικτικής ιατρικής τεχνολογίας.
Εκφράζω την βαθιά μου λύπη και στενοχώρια και συλλυπούμαι θερμά την σύζυγό του Ανθή και τα δυο του παιδιά τον Θωμά και Δημήτρη που επάξια ακολουθούν και θα συνεχίσουν τον φωτεινό δρόμο που χάραξε ο πατέρας τους.
Ζήσης Τζηκαλάγιας

Back to top button