ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Με πάνω από 600 συνέδρους και 16 εταιρίες ξεκινάει αύριο στην Καστοριά το “11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακτινοτεχνολογίας” (πρόγραμμα)

Διεξαγωγή του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ακτινοτεχνολογίας στη πόλη της Καστοριάς από τις 14 έως και την 16.10.22 στον συνεδριακό χώρο του LIMNEON RESORT.

Το Συνέδριο συνδιοργανώνεται από τον Σύλλογο Τεχνολόγων Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας Ελλάδος, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Καστοριάς.

600 και πλέον σύνεδροι θα κατακλείσουν την πόλη της Καστοριάς προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου και να απολαύσουν την φιλοξενία του πανέμορφης Καστοριάς.

Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε, ότι το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο θα αποτελέσει μια νέα μοναδική ευκαιρία για ενημέρωση και επιμόρφωση στο χώρο της Ακτινοτεχνολογίας ώστε να αναδειχθεί στις πραγματικές του διαστάσεις το εξαιρετικό και υψηλής ποιότητας εργαστηριακό, κλινικό και κοινωνικό έργο που παράγεται από τους Τ.Α. και προσφέρεται στον ελληνικό λαό.

Στις εργασίες του συνεδρίου, πέραν των Τεχνολόγων Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας της Ελλάδας και της Κύπρου, συμμετέχουν 16 από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής και προμήθειας απεικονιστικού, ακτινοθεραπευτικού και πυρηνικής ιατρικής εξοπλισμού καθώς επίσης και φαρμακευτικές εταιρίες δημιουργίας και προμήθειας σκιαγραφικών μέσων

Οι Τ.Α. της Ελλάδας και της Κύπρου δίνουν δυναμικό παρόν, καταθέτουν και ανταλλάσσουν εμπειρίες και απόψεις, και ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους στον ορίζοντα που δημιουργεί η πρόκληση της μετά covid-19 εποχής.

Ευχαριστούμε θερμά τους θεσμικούς φορείς της Πολιτείας για την αρωγή τους και άοκνη προσπάθειά τους για την διεξαγωγή του μεγαλύτερου Συνεδρίου Ακτινοτεχνολογίας της χώρας.

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής

Το επιστημονικό πρόγραμμα του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ακτινοτεχνολογίας εδώ

 

 

 

Back to top button