ΑθλητικάΚαστοριάΦλώρινα

“Εξάσφαιρη” φιλική νίκη της Καστοριάς στη Φλώρινα (ρεπορτάζ)

Φλώρινα – Καστοριά 1-6 
Στο 1΄, μετά από πίεση των παικτών της Καστοριάς, μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Μαντώς, που έπιασε σουτ, έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Στο 3΄οι παίκτες της Φλώρινας κέρδισαν ανύπαρκτο φάουλ έξω από την περιοχή, το οποίο εκτελέστηκε, αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο τείχος κι απομακρύνθηκε. Στο 10΄, ο Χασάι εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, αλλά η κεφαλιά του Παναγιωτίδη πέρασε ψηλά άουτ. Στο 12΄ο Tarelli έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, τρίπλαρε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε με το αριστερό, ανοίγοντας το σκορ για την Καστοριά. Στο 14΄, μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ο Μαντώς έκλεψε την μπάλα, πλάσαρε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην επιστροφή ο Κυριζάκης πλάσαρε, από το ύψος του πέναλτι και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (0-2). Στο 16΄είχαμε κόρνερ από τα δεξιά για την Φλώρινα, αλλά η κεφαλιά που έγινε, μπλόκαρε ο Τσαρούχας,. Στο 18΄ωραία μπαλιά στα δεξιά για τον Tarelli, αυτός έσπασε στην περιοχή για τον Σβίρο, ο οποίος πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Στο 30΄ ο Χασάι εκτέλεσε κόρνερ και ο Κυριζάκης με τακουνάκι, μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 0-3. Στο 32΄ο Χασάϊ πάτησε την μπάλα για τον Μανακίτσα, αυτός έπιασε σουτ βολίδα, έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι κι έσκασε λίγο έξω από την γραμμή της εστίας. Στο 35΄ωραία προσπάθεια και σέντρα του Tarelli, από τα δεξιά, ο Μαντώς έπιασε κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Στο 39΄, ωραία προσπάθεια του Χασάι, από τα αριστερά, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έσπασε για τον Μαντώ, ο οποίος δεν βρήκε τη μπάλα.
Στο 51΄μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ο Πάλλας, έκλεψε την μπάλα, στο ύψος της περιοχής, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε με το αριστερό στο αριστερό γάμα της εστίας των γηπεδούχων, γράφοντας το 0-4. Στο 54΄η Φλώρινα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από λάθος της άμυνας μας, μπήκε ο επιθετικός, μέσα στην περιοχή, πλάσαρε, απέκρουσε ο Τζιάρας και στην επιστροφή ξαναπλάσαρε άουτ. Στο 60΄μετά από ωραίο συνδυασμό Δινοβίτση και Σαββόπουλου, ο Πάλλας που έγινε αποδέκτης της μπάλας, με σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας των γηπεδούχων, κάνοντας το 0-5. Στο 64΄ ο Σαββόπουλος έκανε μια υπέροχη προσπάθεια από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, αλλά πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Στο 67΄ ωραία κάθετη μπαλιά του Κυριακού, ο Τσολάκης μπήκε στην περιοχή, πάσαρε, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς, κατέληξε στον Κυζερίδη, που σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 75΄ ένα κόρνερ για τοην Φλώρινα πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 76΄ ο Τσολάκης έκανε ωραία κάθετη πάσα στον Νάκο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, κάνοντας το 0-6. Στο 77΄ ένα σουτ για τους γηπεδούχους, μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, φάση ελεγχόμενη απο τον Τζιάρα, πέρασε άουτ. Στο 78΄ ωραία προσπάθεια για την Φλώρινα από τα αριστερά και σέντρα, το σουτ που επιχειρήθηκε, από το ύψος της περιοχής κατέληξε άουτ. Στο 80΄ ο Κυζερίδης έκλεψε τη μπάλα και σούταρε, έξω από την περιοχή, άουτ. Στο 86΄ οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι που υπέπεσε ο Tozzo, όταν στην προσπάθεια του να αποκρούσει βρήκε τον επιθετικό των γηπεδούχων με το πόδι του (1-6). Στο 89΄ κόρνερ για την Καστοριά πέρασε ανεκμετάλλευτο και στην αντεπίθεσή είχαμε ένα σουτ, έξω από την περιοχή, για τους γηπεδούχους που πέρασε ψηλά άουτ.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας (46΄ Τζιάρας), Σβίρος, Tozzo, Παναγιωτίδης (46΄ Ελευθεριάδης), Δινοβίτσης, Μαντώς (46΄ Κυριακού), Χασάι (46΄ Νάκος), Γκέγκας (46΄ Κυζερίδης), Κυριζάκης (46΄ Πάλλας), Tarelli (46΄ Σαββόπουλος), Μανακίτσας (56΄Τσολάκης)

Back to top button