Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Νομού Καστοριάς διοργανώνει πολιτική εκδήλωση στο ξενοδοχείο ESPEROS PALACE στη Χλόη Καστοριάς, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11:00, με θέματα:
Α. Ενεργειακό Ζήτημα – Κρίση (παρόν και μέλλον) – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ
Β. Συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, θέματα του Κινήματος και τοπικά θέματα.
Ομιλητές που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους :
- Χάρης Δούκας, Γραμματέας Τομέα Ενέργειας ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Αναπληρωτής Καθηγητής στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ).
- Γιώργος Πεταλωτής, δικηγόρος και πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Θα συντονίσει τη συζήτηση η Γραμματέας της Ν.Ε. Βάσω Μαλέα.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται, ανησυχούν ή θέλουν να ακούσουν προτάσεις άμεσης εφαρμογής και θέσεις μακροπρόθεσμου ορίζοντα σε θέματα που ταλανίζουν την κοινωνία, όπως η ενεργειακή κρίση, οι ανατιμήσεις και τα φουσκωμένα τιμολόγια ρεύματος και φυσικού αερίου.
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΜΑΛΕΑ ΒΑΣΩ