ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Α’ ΕΠΣ: Πολλές ισοπαλίες και λίγα τα γκολ στην πρεμιέρα – Έκπληξη ο νεοφώτιστος Τυφώνας Λακκωμάτων

Οι πολλές ισοπαλίες και τα λίγα σχετικά γκολ (18) ξεχώρισαν στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Α’ κατηγορίας.
Ωστόσο δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις στην οποία πρωταγωνίστησε ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Τυφώνας Λακκωματων ο οποίος απέσπασε ισοπαλία 1-1 στον Παναργειακό στο τοπικό ντέρμπι του Δήμου Άργους Ορεστικού.
Οι γηπεδούχοι προφανώς πλήρωσαν την υπεροψία τους ξεκινώντας με ανέλπιστη εντός έδρας ισοπαλία το νέο πρωτάθλημα.
Αντίθετα ο νεοφώτιστος Τυφώνας ο οποίος μάλιστα προηγήθηκε και στο σκορ ενώ από το 50′ αγωνιζόταν και με 10 παίκτες – λόγω αποβολής του Μπατζιου- τελικά κατάφερε να αποδράσει με τον βαθμό της ισοπαλίας ξεκινώντας με θετικό πρόσημο στην παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Το μοναδικό “2” της αγωνιστικής έφερε η Αστραπή Μεσοποταμίας η οποία σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέρασε νικηφόρα από το Τοιχιο επικρατώντας της ΑΕ Βιτσίου με το καθαρό σκορ 0-2 ξεκινώντας με το δεξί τι νέο πρωτάθλημα.
Νικηφόρα ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις η ΑΕ Γραμμοχωριων και ο Γράμμος Μαυροχωρίου που επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ. (2-0) της Πεντάβρυσος και της Δόξας Αμπελοκήπων αντίστοιχα.
Τέλος ακόμη δύο ματς δεν ανέδειξαν νικητή. Συγκεκριμένα στην Πολυκάρπη ο τοπικός Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 κόντρα στον ΑΟ Κάστωρ, ενώ με ίδιο σκορ έληξε και η αναμέτρηση Νταηλακη- Δόξας Κορησού, ματς στα οποία οι γηπεδούχοι έσωσαν την… παρτίδα στα τελευταία λεπτά, μιας και ήταν πίσω στο σκορ (1-2).

sentranews.gr

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς (βαθμολογία)

 

 

 

Back to top button