Καστοριά

Χ. Καραταγλίδης: Συνάντηση με την νέα πρόεδρο του ΕΒΕΑ Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου (φωτο)

Σύσκεψη και με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου κ. Σωτήρη Αναγνωστόπουλο

Συνάντηση στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών με την πρόεδρο κ. Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου.
Συζητήσαμε γενικά θέματα επιχειρηματικότητας και την ενημέρωσα για την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι επιχειρήσεις της Καστοριάς.
Συμφωνήσαμε σε στενότερη συνεργασία των 2 επιμελητηρίων και ως πρώτο αποτέλεσμα θα είναι για την φετινή χειμερινή περίοδο η διαφήμιση της Καστοριάς μέσω του περιοδικού του ΕΒΕΑ το οποίο και αποστέλεται σε δεκάδες χιλιάδες συνδρομητές.
Η δράση είναι σε συνέχεια της πρότασης που είχε γίνει κατά την επίσκεψη του στην Καστοριά στον κ. Γιάννη Μπράτακο Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού. Τις θερμές μου ευχαριστίες στην κα. Εφραίμογλου και στον κ. Μπράτακο.
———————————–
Σύσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου κ. Σωτήρη Αναγνωστόπουλο.
Τον ενημέρωσα για τα τρέχοντα ζητήματα των επιχειρήσεων της Καστοριάς.
Συζητήσαμε εκτενώς τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου της Καστοριάς και των Καταστημάτων εστίασης που με δυσκολία αυτόν τον χειμώνα θα επιβιώσουν.
Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η αξιοποίηση του κτιρίου του Επιμελητηρίου προς όφελος της ανάπτυξης του τόπου μας.
Το προηγούμενο χρονικό διάστημα κατά την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου στην Καστοριά είχαμε επισκεφθεί το κτίριο και επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την αξιοποίηση του. συζητήσαμε διεξοδικότερα και πιο συγκεκριμένα για το ζήτημα.
Θα σταθεί αρωγός στις ενέργειες που θα ακολουθήσουν προς την κατεύθυνση που σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε.
Χαράλαμπος Καραταγλίδης

Back to top button