Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάΚοζάνητελευταίες ειδήσεις

Με πολύ κόσμο και πολλούς επισήμους τα εγκαίνια του φαρμακείου του Ιωάννη–Νικόλαου Γρηγοριάδη (μέγα φωτορεπορτάζ – βίντεο – δηλώσεις)

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβρίου 2022 τα επίσημα εγκαίνια του φαρμακείου του Ιωάννη – Νικόλαου Γρηγοριάδη στο Βατερό (Κοζάνης), γιου του στρατηγού μας και Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γρηγόρη Γρηγοριάδη, το οποίο ήδη λειτουργεί εδώ και μήνες.

Την τελετή του αγιασμού για τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης πατέρα Χριστόφορο και πολλούς ιερείς της περιοχής.

Μετά το πέρας του αγιασμού τα δύο αδέρφια Γρηγοριάδη έκοψαν συμβολικά την κορδέλα των εγκαινίων και δέχθηκαν τις εγκάρδιες ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους φυσικά, ήτανε περιχαρείς και οι γονείς του Ιωάννη – Νικόλαου Γρηγοριάδη, Γρηγόρης και Αλίκη καθώς και ο Αδερφός του Μιλτιάδης – Παναγιώτης, ο οποίος πρόσφατα απέκτησε και αυτός το πτυχίο του φαρμακοποιού.

Το παρόν στα εγκαίνια έδωσαν συγγενείς, φίλοι και πελάτες του φαρμακείου οι οποίοι ευχήθηκαν στον Ιωάννη – Νικόλαο καλές δουλειές και γεμάτοι χαρά περιηγήθηκαν στους πανέμορφους χώρους του καταστήματος.

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που έδωσαν το παρόν ήταν βεβαίως και αρκετοί επίσημοι από ολόκληρη την Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα ο Βουλευτής ΝΔ ΠΕ Κοζάνης κ. Αμανατίδης Γεώργιος, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΠΕ Κοζάνης κα. Καλλιόπη Βέττα, ως εκπρόσωπος του Βουλευτή ΝΔ ΠΕ Κοζάνης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη το παρόν έδωσε η κα. Έφη Κωνσταντινίδου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης, ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Μαλούτας Λάζαρος, ο Περιφερειακός Συντονιστής της ΝΔ κ. Στέργιος Αδάμ, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Μαργαρίτης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς κ. Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Δακής, ο πρώην Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης κ. Χάρης Κάτανας, ο πρώην Βουλευτής ΝΔ ΠΕ Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καστοριάς κ. Βασίλειος Βελλίδης και ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής της Παναγίας Μαυριωτίσσης Καστοριάς Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κακουλίδης.

Τα εγκαίνια κάλυψαν δημοσιογραφικά πέραν από τον Δυτικό Τύπο και τα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια FLASH TV και TOP CHANNEL.

Δείτε εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

ditikostipos.gr

 

 

Back to top button