Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Τιμήσανε τους ήρωες του ’40 στον Γέρμα (φωτογραφίες – βίντεο)

 

Με αισθήματα τιμής και δόξας προς τους Έλληνες που σαν λιοντάρια στάθηκαν απέναντι στον Ιταλό εισβολέα και ψυχή αντρεία έναντι στον Γερμανό κατακτητή, πραγματοποιήθηκε στο χωριό μας σήμερα μια σεμνή και ολιγόλεπτη γιορτή από το Σύλλογο Γυναικών Γέρμα Καστοριάς με τραγούδια και ποιήματα που εξαίρουν το παράδειγμα ζωής αυτών των γιγάντων ηρώων !
Την ημέρα τίμησαν ο Αιδεσιμότατος Ιερέας του χωριού μας πατέρας Γεωργίου Τσιτσής ο οποίος και τέλεσε τον μνημόσυνο τιμής, ο Αξιότιμος Πρόεδρος του χωριού κος Χαράλαμπος Ευαγγέλου , η Αξιότιμη κυρία Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Γυναικών Γέρμα Καστοριάς κα Ελένη Παπαζιώγα όπως και τα μέλη του Συλλόγου, το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας και πλήθος κόσμου!
Τον πανηγυρικό της ημέρας ανέγνωσε η Αξιότιμη κυρία πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Παπαζιώγα, ενώ ποίημα απήγγειλε η κα Αναστασία Παπατζήμου Κυρατζή! Οι κυρίες του συλλόγου τραγούδησαν επετειακά τραγούδια και θέρμαναν τις ψυχές μας (Παπατζήμου Δήμητρα, Παπατζήμου Αναστασία, Χαρίκλεια Δακαρα, Κωνσταντίνα Χατζηγιάννη και Ελένη Παπαζιώγα) !
Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες με υγεία και πάντα λευτεριά!
Δημήτρης Παπατζήμος



 

 

 

Back to top button