ΚαστοριάΦλώρινα

Voucher : 7+1 πλεονεκτήματα του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Επιμορφωτικά Προγράμματα της Δ.ΥΠ.Α σε Φλώρινα και Καστοριά.

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παν. Δ. Μακεδονίας έχει εμπειρία από πληθώρα επιτυχημένων προγραμμάτων επιμόρφωσης και πολύ πετυχημένη συνεργασία με τον ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ) σε πρόγραμμα κατάρτισης. Ακολουθεί και εφαρμόζει πιστά εγκεκριμένες και πιστοποιημένες κατά ISO 21001:2018 διαδικασίες.

Ο/Η καταρτιζόμενος/η αξιολογεί το πρόγραμμα με βάση ενιαίο ερωτηματολόγιο, το οποίο περιλαμβάνει συγκεκριμένους άξονες και δείκτες αξιολόγησης. Αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και ο τρόπος υλοποίησής τους ελέγχεται και κρίνεται από εσάς. Επομένως είναι βασική επιδίωξη του ΚΕΔΙΒΙΜ η ποιότητα σε όλα τα επίπεδα.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των προγραμμάτων του, ο/η καταρτιζόμενος/η αποκτά πιστοποιητικό κατάρτισης χαρακτηρισμένο με μονάδες ECEVET, το διεθνές σύστημα αναγνώρισης στον διεθνή χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Τι κερδίζετε αν επιλέξετε πρόγραμμα του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας;

1.      Απόκτηση πρόσθετου πιστοποιητικού, με το κύρος του Πανεπιστημίου, πέρα από την υποχρέωση της πιστοποίησης από εξωτερικό φορέα. Πιστοποιητικό που μπορεί να αναγνωριστεί ως προσόν από οποιοδήποτε σχετικό φορέα.

2.      Συνεπή, ελεγχόμενη σε πολλά επίπεδα κατάρτιση από πιστοποιημένους επιμορφωτές του ειδικού μητρώου του ΚΕΔΙΒΙΜ.

3.      Την διεξαγωγή της κατάρτισης σε άνετους, εξοπλισμένους με σύγχρονα μέσα  και παιδαγωγικά εργαλεία χώρους, αίθουσες και εργαστήρια.

4.      Την χρήση δοκιμασμένης εγγυημένης πλατφόρμας για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση. Πλατφόρμα με συνδρομή χρόνων, που έχει δοκιμαστεί σε χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης με χιλιάδες εκπαιδευόμενους.

5.      Παροχή πρόσθετου υλικού, βιβλία, ηλεκτρονικό χώρο φιλοξενίας έργων για κάθε εκπαιδευόμενο για τις ανάγκες των προγραμμάτων καθόσον διαρκεί το πρόγραμμα.

6.      Δικτυακά τεστ προετοιμασίας για την τελική πιστοποίηση από τον φορέα πιστοποίησης, αλλά και για τις εσωτερικές εξετάσεις του ΚΕΔΙΒΙΜ.

7.      Όλοι οι συμμετέχοντες σε προγράμματα επιμόρφωσης και κατάρτισης του ΚΕΔΙΒΙΜ έχουν έκπτωση στη συμμετοχή τους σε επόμενο αυτοχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα του ΚΕΔΙΒΙΜ.

8.      Επιβράβευση σε όποιον/α  ολοκληρώσει με επιτυχία πρόγραμμα με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον κ. Ι. Σινάτκα (επιλέξτε από εδώ). και καταφέρει να πιστοποιηθεί σε αυτό. Προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ πρόσθετη πιστοποίηση στο Vellum Diploma in IT Skills. Η πιστοποίηση είναι σύμφωνη με τις απαιτήσεις του ΦΕΚ Β2123/14 και συμπεριλαμβάνεται στα προσόντα που αποδέχονται ο ΑΣΕΠ και οι δημόσιοι φορείς ως πιστοποίηση στις Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής.

Δεν χρειάζονται, νομίζω, άλλα επιχειρήματα  για να πείσουν κάθε σοβαρά ενδιαφερόμενο να επιλέξει πρόγραμμα του ΚΕΔΙΒΙΜ Παν. Δ. Μακεδονίας.

Για τους ενδιαφερόμενους στο σύστημα της Δ.ΥΠ.Α εμφανίζεται μία και μόνο πόλη για το ΚΕΔΙΒΙΜ, η Φλώρινα. Ωστόσο μπορείτε να δείτε διευκρινίσεις στο site του ΚΕΔΙΒΙΜ για τις πόλεις που πραγματοποιούνται τα δια ζώσης μαθήματα.

Πληροφορίες στο 2467440038 και το [email protected]

Τα Κέντρα Επιμόρφωσης και ΔΙα ΒΙου Μάθησης των Πανεπιστημίων θεσμοθετήθηκαν με το νόμο 4485/17. Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοικείται από τον Αντιπρύτανη Καθηγητή Γ. Ιορδανίδη, Διοικητικό  Συμβούλιο από εκπροσώπους των Σχολών του Ιδρύματος.

Έχει Διευθυντή και διοικείται με Κανονισμό (Φ.Ε.Κ. 443Β’/20). Τα προγράμματά του εισηγούνται και υποστηρίζουν Επιστημονικοί Υπεύθυνοι και ως προς το εκπαιδευτικό τους περιεχόμενο παρακολουθούνται και υποστηρίζονται από Ακαδημαϊκούς Υπευθύνους]

 

 

Back to top button