ΑθλητικάΚαστοριά

Ικανοποίησε η Καστοριά παρά τη φιλική ήττα στην Καρδίτσα, στο παιχνίδι που σημαδεύτηκε από δύο τραυματισμούς (φωτο – βίντεο)

Ικανοποίησε η Καστοριά στο φιλικό της παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο γήπεδο των Σοφάδων, όπου ηττήθηκε με 1-0.
Οι παίκτες της προσπάθησαν και στάθηκαν πολύ ικανοποιητικά, απέναντι σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας κι ο τεχνικός Ηλίας Σολάκης θα πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος, βγάζοντας τα δικά του συμπεράσματα.
Στο 2΄ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, για να το πάρει, αμέσως, πίσω στην συνέχεια, γιατί ήταν λάθος υπόδειξη.
Στο 9΄ ωραίος συνδυασμός Μηλιάτη – Tarelli από τα αριστερά, ο τελευταίος άλλαξε το παιχνίδι στα δεξιά, ο Χασάι συνδυάστηκε με τον Σβίρο, ο τελευταίος έκανε σέντρα από τα δεξιά, αλλά πριν σουτάρει ο Tarelli έδιωξε η άμυνα .
Στο 10΄ το κόρνερ από τα αριστερά για τους γηπεδούχους πέρασε άουτ.
Στο 11΄ το σουτ του Κοζορώνη, από την Αναγέννηση, μπλόκαρε ο Κοσμίδης.
Στο 17’ ο Καρδάρης έκανε προσπάθεια από τα δεξιά, σέντραρε αλλά ο Γιάγκος δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά, αφού ο Κοσμίδης μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 20΄ τραυματίστηκε μόνος του ο Ξύδας, χωρίς κάποια επαφή κι έγινε αναγκαστική αλλαγή.
Στο 21΄ ωραίος συνδυασμός από το κέντρο του γηπέδου του Tozzo με τον Πάλλα, αυτός έκανε κάθετη μπαλιά στον Χασάι, ο οποίος πάσαρε στα δεξιά στον Σβίρο που έκανε σέντρα αλλά έδιωξε η άμυνα.
Στο 25΄φαουλ για τους γηπεδούχους πολύ αυστηρό. Το εκτέλεσε ο Κοζορώνης κι απέκρουσε σε κόρνερ ο Κοσμίδης. Το κόρνερ εκτελέστηκε κι ο Κοσμίδης απομάκρυνε.
Στο 30΄ ο Κοζορώνης έκανε γέμισμα, εκτελώντας φάουλ από τα αριστερά και το ανάποδο γέμισμα του Αθανασιάδη μπλόκαρε ο Κοσμίδης.
Στο 34΄σέντρα από τα δεξιά του Καρδάρη απέκρουσε σε κόρνερ ο Σβίρος. Το κόρνερ εκτελέστηκε κι έδιωξε τη μπάλα με γροθιές ο Κοσμίδης.
Στο 41΄ γέμισμα του Κοζορώνη, σε εκτέλεση φάουλ, στα αριστερά στον Λαγό, αυτός έσπασε για Αθανασιάδη και για τον Tsvetanov, ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, το γκολ, όμως ακυρώθηκε σαν οφσάιντ, στην αρχή της φάσης.
Στο 52′ ο Βερνάρδος πέρασε δύο παίκτες, μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και πλάσαρε τον Κοσμίδη, γράφοντας το 1-0.
Στο 55΄ σε σέντρα του Αναστασόπουλου από τα δεξιά, ο Καρδάρης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Κοσμίδης απέκρουσε.
Στο 59΄ ο Tsvetanov έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Μπάλλας πέτυχε γκολ με κεφαλιά, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Στο 61΄ σε σέντρα του Καρδάρη από τα δεξιά, ο Μπάλλας έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 63΄ βγήκαν απο το παιχνίδι οι Tsvetanov και Γιάκος και μπήκαν οι Γκινής και Ζάγγος.
Στο 64΄ ο Γκέγκας έκανε ωραία μπαλιά στον Νάκο, ο οποίος κρέμασε τον τερματοφύλακα, έξω από την περιοχή, όμως υποδειχθηκε, κακώς, σε θέση οφ σάιντ.
Στο 67΄, μετά από ωραία προσπάθεια από τα αριστερά ο Γκινής πλάσαρε μέσα από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.
Στο 68΄ κλέψιμο του Παναγιωτίδη, ο οποίος έκανε κάθετη πάσα στον Κυριακού, πρόλαβε κι απέκρουσε η άμυνα.
Στο 71΄ ένα φάουλ για την Αναγέννηση πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Στο 74΄ ο Γκέγκας έκανε ωραία μπαλιά για τον Νάκο, ο οποίος κρέμασε τον τερματοφύλακα, έξω απο την περιοχή και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γκολ που ακυρώθηκε κακώς από τον διαιτητή της αναμέτρησης, σαν οφσάιντ.
Στο 77΄ο Dongou πέρασε στην θέση του Σταμόπουλου.
Στο 80΄ο Τσολάκης έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, επιχείρησε σέντρα σουτ από πολύ μακριά και η μπάλα έφυγε πολύ άουτ.
Στο 84΄ ο Σβίρος έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε κάθετα στον Κυριακού, η προσπάθεια όμως σταμάτησε σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων. Το φάουλ εκτέλεσε ο Κυριακού, βγήκε ο τερματοφύλακας και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 89΄, ωραίος συνδυασμός Κωνσταντίνου και Νάκου, η σέντρα του τελευταίου ήταν πολύ δυνατή και δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα.
Φιλικός Αγώνας Προετοιμασίας
⚽️ Αναγέννηση Καρδίτσας 🆚️ Καστοριά 1-0
🏟 Δ. Σ. Σοφάδων Καρδίτσας
📅 05/11/2022
Οι συνθέσεις:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Γκέκας, Κάρδαρης, Σκόνδρας, Αλιατίδης, Πρίκας, Λαγός, Κοζορώνης, Γιάκος, Ξύδας, Tsvetanov, Αθανασιάδης.
Επαιξαν επίσης και οι Τσέλιος, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Δημόπουλος, Αναστασόπουλος, Θεολόγης Β., Μπάλλας, Βερνάρδος, Γκινής, Ζάγγος, Κόκας
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης (56΄ Τσαρούχας), Σβίρος, Tozzo, Μανακίτσας (56΄ Κωνσταντίνου), Δινοβίτσης (46΄ Τσολάκης), Μαντώς (56΄ Γκέγκας), Χασάι (56΄ Κυζερίδης), Παναγιωτίδης, Tarelli (56΄ Νάκος), Πάλλας (33΄ Σαββόπουλος), Μηλιάτης (56΄ Κυριακού).
Kastoria FC the official
——————————————–
* Όπως αναγράφει το karditsapress.gr, ο αγώνας σημαδεύτηκε από δυο σοβαρούς τραυματισμούς, έναν για κάθε ομάδα.
Η φάση που επισκίασε τη φιλική αναμέτρηση ήταν ο σοβαρός, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τραυματισμός του ποδοσφαιριστή Γιώργου Ξύδα στον αχίλλειο τένοντα λίγο πριν συμπληρωθούν τριάντα λεπτά αγώνα.
Η Καστοριά είδε να αποχωρεί από τον αγώνα με τη συμπλήρωση 45 λεπτών ο Μιλτιάδης Δινοβίτσης με σοβαρό πρόβλημα στους χιαστούς.

 

 

 

 

Back to top button