ΑθλητικάΚαστοριά

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον Τάκη Αργυρό

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε η παρουσία, τόσο του τέως προέδρου της Καστοριάς Γιώργου Χαλκίδη, όσο και πολλών παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Καστοριάς, στο τελευταίο αντίο του Τάκη Αργυρού.
Ο Λάζαρος Αλεξιάδης, ο Λάκης Κόλλιας, ο Γιώργος Παράσχος, ο Τάκης Τσιρώνης, ο Γιάννης Δίντσικος, ο Κώστας Αγόρου, ο Βαγγέλης Τσιφτσάκης,, ο Αντώνης Κόπανος, ο Άρης Μπλιγουράς, ο Χρήστος Κεσίδης, ο Αργύρης Παπαβασιλείου, ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Θόδωρος Ποντίκης, ο Λάζαρος Λαζάρου, ο Γιώργος Ντέμκας, ο Αντώνης Νικολαΐδης, κ.α.
Υπήρξαν, όμως και άλλοι που λόγω χιλιομετρικής απόστασης δεν προλάβαιναν να έρθουν να τιμήσουν τον Τάκη, στο τελευταίο αντίο. Ένας από αυτούς ήταν και ο Νίκος Σαργκάνης, ο οποίος έστειλε, μέσα σε κλίμα οδύνης, μήνυμα στον Στράτο Μορφίδη το οποίο έλεγε τα εξής: “Στράτο καλησπέρα, έμαθα για την απώλεια του Τάκη Αργυρού. Μετέφερε τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Θα τον θυμόμαστε πάντα. Καλό ταξίδι Τακούλη”. Διακρίναμε επίσης το στεφάνι του Γιώργου Καραφέσκου και της Π.Α.Ε. Καστοριάς.
Παρόντες επίσης στο τελευταίο αντίο του Αργυρού ήταν ο Γιώργος Γκουντώνης, ο Πασχάλης Δημητρίου ο Γιάννης Παναγιωτίδης, ο Κώστας Γεωργόπουλος, ο Περικλής Ζαγάρας, ενώ την διοίκηση της Καστοριάς εκπροσώπησαν οι Παύλος Πανταζής, Θόδωρος Ποντίκης, Χρήστος Μουρατίδης και ο Βασίλης Χριστόπουλος.
Για την ιστορία επικήδειο εκφώνησε ο Γιάννης Δημητρόπουλος, ο οποίος συγκίνησε με τα λεγόμενα του, τονίζοντας την προσωπικότητα και την δράση του εκλιπόντα από όλες τις πλευρές, ενώ ο φίλαθλος της Καστοριάς, Κώστας Αφεντούλης, εναπόθεσε στην σωρό του Αργυρού ένα κασκόλ της αγαπημένης του Καστοριάς, να τον συνοδεύσει στο στερνό του ταξίδι.
Ζητούμε ταπεινά συγνώμη αν ξεχνάμε κάποιον, αλλά το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, μια και ο Τάκης Αργυρός ήταν κάτι το ξεχωριστό κι ο αδόκητος χαμός του, μας στοίχισε πάρα πολύ, όπως και σε πολλούς.
Kastoria FC the official

Back to top button