ΑγροτικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Κάλεσμα σε σύσκεψη των μηλοπαραγωγών Καστοριάς για ενημέρωση και για τις επόμενες ενέργειες

Με την παρουσία μελών της Επιτροπής Μηλοπαραγωγών Ν. Καστοριάς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Πανελλαδικής Σύσκεψης Μηλοπαραγωγών που πραγματοποιήθηκε στην Αγιά Λάρισας, την Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022. Στην εν λόγω σύσκεψη, έγινε συζήτηση με μηλοπαραγωγούς από άλλες περιοχές της Ελλάδας και συμφωνήθηκε το πλαίσιο των αιτημάτων των μηλοπαραγωγών.

Σε συνέχεια των κινήσεων της Επιτροπής Μηλοπαραγωγών Ν. Καστοριάς προκειμένου να δοθεί λύση στο σοβαρότατο θέμα που έχει προκύψει με την διάθεση των μήλων και τις ανύπαρκτες, κυριολεκτικά, τιμές αυτών, ενώ στον καταναλωτή τα προϊόντα φτάνουν σε υψηλές τιμές, απευθύνει ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ σχετικά με την σύσκεψη στην Αγιά της Λάρισας και για τις επόμενες ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν, στο Ενυδρείο Καστοριάς στην οδό Ζαλόγγου 3 (Λεωφόρος των Κύκνων), το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου και ώρα 11:00

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗΛΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προκειμένου να συζητήσουμε για τα αποτελέσματα της σύσκεψης της Αγιάς και τις επόμενες κινήσεις μας ώστε να φτάσουμε στην λύση του προβλήματος που άπτεται άμεσα της ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

 Εκ της Επιτροπής Μηλοπαραγωγών

Ν. Καστοριάς

Back to top button