ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

ΠΑΟΚ: Πρωταθλητής ξανά ο Χάρης Μάλλιος αυτή τη φορά με την Άρση Βαρών

Ακόμη ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέκτησε ο επιτυχημένος Κωσταραζινός γενικός αρχηγός των βαρέων αθλημάτων του Α. Σ. ΠΑΟΚ Χάρης Μάλλιος, αυτή τη φορά στην Άρση Βαρών.

Ρεπορτάζ από sdna.gr

Το τμήμα άρσης βαρών του Δικεφάλου συγκέντρωσε 530 βαθμού, πήρε την πρώτη θέση στην κατάταξη και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης.

Οι «ασπρόμαυροι» συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη στην Καβάλα, και κατέκτησαν έξι μετάλλια, τρία χρυσά ένα αργυρό και δύο χάλκινα.

Ο ΠΑΟΚ συγκέντρωσε 530 βαθμούς, ήταν πρώτος στη γενική κατάταξη και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας για ακόμα μία χρονιά το Πρωτάθλημα Ελλάδος.

Αναλυτικά οι διακρίσεις:

Χρυσά μετάλλια: Στάθης Στρουμπής (άνδρες), Αναστασία Αναστασιάδου (γυναίκες και νέες γυναίκες)

Αργυρό μετάλλιο: Βασίλης Λαμπριανίδης (νέοι άνδρες)

Χάλκινα μετάλλια: Πιλάτος Κουνατίδης (άνδρες),  Χρήστος Σαλτσίδης (άνδρες)

4η θέση: Κωνσταντίνος Δογάνης (άνδρες), Στέργιος Σκαθαρούδης (άνδρες)

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του τμήματος για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τους.

«Ο ΠΑΟΚ, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο τμήμα Άρσης Βαρών, για την περήφανη κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος. 

Συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές, στον έφορο, Παύλο Σαλτσίδη, και φυσικά στον Γενικό Αρχηγό Βαρέων Αθλημάτων, Χάρη Μάλλιο.  Γι’ ακόμα μία χρονιά μας κάνατε περήφανους», όπως αναφέρει ο Α.Σ.

kostarazi24.blogspot.com

Back to top button