ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριάΚοζάνη

Δωρεάν λεωφορείο για τον αγώνα της Καστοριάς στην Κοζάνη

Μεγάλη χαρά και ικανοποίηση διακατέχει την ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς, το παρακάτω δημοσίευμα του Elgato Negro, το οποίο με λόγια απλά και σταράτα, αναδεικνύει και πρωτοστατεί σε μια προσπάθεια υποστήριξης και συμπαράστασης στην ομάδα από τους φιλάθλους της Καστοριάς, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής, στην Κοζάνη, με την τοπική ομάδα.
Μια τέτοιου είδους κινητοποίηση από απόψεως φίλων της, προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον, αφού πραγματοποιείται μετά από πάρα πολλά χρόνια, δείγμα ενδεικτικό της αναγνώρισης του άριστου κλίματος που επικρατεί στην ομάδα, καθώς και της πολύ μεγάλης προσπάθειας που γίνεται φέτος.
Η Καστοριά έχει την ανάγκη της συμπαράστασης των φίλαθλων της και η γειτονική Κοζάνη αποτελεί το εφαλτήριο για την κινητοποίηση τους σε μέγιστο βαθμό. Η ομάδα χρειάζεται την συμπαράσταση όλων μας, κάθε αγωνιστική, κάτι που έχουν μεγάλη ανάγκη οι παίκτες μας, αφού η ιαχή «ΚΑ-ΣΤΟ-ΡΙΑ» θα τους δώσει το κουράγιο και την ψυχική δύναμη να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις πιο δύσκολες συνθήκες του κάθε αγώνα.
Ευχόμαστε στο κάλεσμα αυτό να υπάρχει ανταπόκριση, να βρει κι άλλους μιμητές σε όλα τα επίπεδα και να ξαναζωντανέψει η κερκίδα της ομάδας, σε όλα της τα παιχνίδια, είτε εκτός έδρας, είτε μέσα στην Καστοριά.
Kastoria FC the official

 

 

 

 

 

Back to top button