Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

266.000 ευρώ για τους δρόμους από Βογατσικό και από Διαλεκτό

Υπογράφτηκε από τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού, Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και την ανάδοχο εταιρεία η σύμβαση του έργου «Διαπλάτυνση και ανακατασκευή οδοστρώματος, τμήματος της δημοτικής οδού Βογατσικού – Πλατανιάς Δήμου Άργους Ορεστικού και συντήρηση δημοτικής οδού Διαλεκτού – Σήμαντρου (όρια Νομού)» προϋπολογισμού 266.000 ευρώ, με συγχρηματοδότηση μέσω προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφερειακή Ενότητας Καστοριάς και Δήμου Άργους Ορεστικού.

 

Η μελέτη του έργου προβλέπει εργασίες σε δύο τμήματα Δημοτικών οδών.

Α) Τμήμα της δημοτικής οδού Βογατσικού – Πλατανιάς:  περιλαμβάνονται εργασίες διαπλάτυνσης και ανακατασκευής και προστασίας του οδοστρώματος σε μήκος 218 μέτρων στο τμήμα της οδού όπου έχουν εμφανιστεί φαινόμενα κατολίσθησης από διαβρωτικά φαινόμενα.

Επιπλέον προβλέπονται εργασίες  διαγράμμισης σε όλο το μήκος της οδού ως την γέφυρα, τοποθέτηση κατάλληλων πινακίδων κυκλοφορίας, και στηθαίων ασφαλείας.

Β) Τμήμα της δημοτικής οδού Διαλεκτού – Σήμαντρου: περιλαμβάνονται εργασίες συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος σε μήκος 977 μέτρων από τη γέφυρα του παραπόταμου Βέλος έως τα όρια του Νομού Καστοριάς.

Συγκεκριμένα θα γίνει καθαρισμός των τάφρων και των ερεισμάτων και ασφαλτόστρωση σε όλο το μήκος του τμήματος.

Back to top button