Ελλάδα

Κώστας Καραμανλής: «Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες»

Αιχμές για την ΕΥΠ και γενικότερα για το σκάνδαλο των υποκλοπών αφήνει η φράση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, που ακούστηκε κατά τη διάρκεια παρουσίασης του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή».

Συγκεκριμένα, ο Μ. Κοττάκης, όπως φαίνεται και στο βίντεο που κυκλοφορεί, αφού ζήτησε και έλαβε την άδεια του πρώην πρωθυπουργού, ανέφερε την εξής φράση: «Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες».

Τον Αύγουστο ο Κώστας Καραμανλής σε εκδήλωση που διεξήχθη στην Κρήτη, όπου μίλησε για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη είχε αναφέρει τα εξής για το σκάνδαλο των υποκλοπών:

«Σε τέτοιου είδους καταστάσεις η κάθαρση επέρχεται μόνο εφ΄ όσον αποσαφηνιστούν πλήρως. Το θέμα είναι τόσο βαρύ και σοβαρό που δεν επιτρέπεται ούτε αντέχεται να μείνουν σκιές ιοβόλες για την δημοκρατική ομαλότητα. Φως λοιπόν! Άπλετο φως!», για να προσθέσει στη συνέχεια ότι «το να προκλήθηκαν τα γεγονότα αυτά από κυβερνητική πρωτοβουλία είναι εκτός από αντιδημοκρατικό και παράνομο, τόσο πέρα από κάθε όριο νοσηρής φαντασίας και πολιτικής ανοησίας που είναι αδιανόητο».

tvxs.gr

Back to top button