ΑθλητικάΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ στην Καστοριά – Σε ποια παλιά δόξα της Καστοριάς έχει γίνει κρούση να μπει στις λίστες

Τα ονόματα που έχουν κλειδώσει για μια θέση στα «πράσινα» ψηφοδέλτια

Το parapolitika.gr αναγράφει για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:
Στην Κοζάνη, ο Πάρις Κουκουλόπουλος θα επιδιώξει την επιστροφή του στη Βουλή, ενώ για τη λίστα ακούγεται επίσης και το ονόματα του Λουκά Ζαρογιάννη.
Την εκλογική μάχη στη Φλώρινα αναμένεται να δώσουν ο Λάζαρος Λαβασίδης, η αγρότισσα Διαμαντούλα Κρητικού, η Ελισάβετ Παναγιωτίδου, ενώ θεωρούνται πολύ πιθανές και οι υποψηφιότητες του Νίκου Σαμαρά και του Στέλιου Μαυρίδη.
Υποψήφιοι στην Καστοριά αναμένεται να είναι ο Κοσμάς Βαρσάμης και ο Θεοφύλακτος Ζυμπίδης, ενώ στα Γρεβενά ο Γιάννης Στούπας.
———————————————————————–
Όπως αναγράφει το protothema.gr: Στη Νότια Αθήνα η  Τόνια Αντωνίου, νυν βουλευτής και κεντρικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με έντονη δράση από τη Νεολαία του κόμματος, όπου υπήρξε γραμματέας, ο Στέφανος Ξεκαλάκης, πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, εκ των στενότερων συνεργατών του Ανδρουλάκη, και ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Χρηστίδης αποτελούν τη βασική τριάδα του άκρως ανταγωνιστικού ψηφοδελτίου. Υποψήφιος θα είναι εκ νέου ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου (πρώτος επιλαχών, πρώην πρύτανης). Θα κατέβουν επίσης η δικηγόρος Μαρία Τσέλιου, η αναπληρώτρια Επικοινωνίας Αναστασία Σιμητροπούλου, η Κατερίνα Βαλαβάνη, ο Γιάννης Αμοιρίδης, ενδεχομένως ο γνωστός τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης (του έχει γίνει κρούση και για άλλες περιοχές, όπως για τα ανατολικά της Αττικής), ο τοπογράφος Μιχάλης Καλογιαννάκης κ.ά.

 

Back to top button