Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Καλλιόπης Μόσχου “Σουσού η Τιραμισού“ (φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 27 Νοεμβρίου, η παρουσίαση του δεύτερου παιδικού λογοτεχνικού βιβλίου της Δρς Καλλιόπης Μόσχου “Σουσού η Τιραμισού“.

Για ακόμα μία φορά, η Δρ. Μόσχου Δ. Καλλιόπη, Εκπαιδευτική Σύμβουλος, γράφει ένα παιδικό βιβλίο που στοχεύει αυτή τη φορά στο να μάθει στο παιδί να μοιράζεται και που πραγματεύεται την βαθιά έννοια της Αγάπης.

Συντονιστής της παρουσίασης η Χρύσα Κοσμίδου η οποία αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους έδωσε το λόγο στην συγγραφέα Καλλιόπη Μόσχου και αυτή με την σειρά της στην Χαρίτωνος Δωροθέα, Εικαστικός — Εικονογράφος που επιμελήθηκε την εικονογράφηση του βιβλίου. Επίσης για το βιβλίο μίλησε η Τρύφου βασιλική, ΜΑ, Φιλόλογος Ειδικής Αγωγής και η Σπυροπούλου Δέσποινα, Δασκάλα, Διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους, που μαζί με τα ΠΑΙΔΙΑ της παρουσίασαν το βιβλίο με μουσικο-θεατρικό δρώμενα και βιωματικό/διαδραστικό εργαστήρι. Η μουσική επένδυση της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από την Ευσταθιάδου Νικολέτα, μουσικό του Ωδείου Άργους Ορεστικού.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Καστορίας κκ Καλλίνικος, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς κ. Ξανθόπουλος Αναστάσιος , η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Καστοριάς κ. Φιλίππου Χρυσούλα , η Γενική Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νάτσιου Μαρία, η Επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Αντωνίου Μαρία. 

 

Back to top button