ΑθλητικάΚαστοριά

Αποτελέσματα αγωνιστικής δράσης τμημάτων του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας (φωτο – βίντεο)

Τρεις αναμετρήσεις έδωσε ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τα πρωταθλήματα Ανδρών της Γ’ Εθνικής, Κορασίδων και Παίδων.

Πρώτο χρονικά, το Σάββατο, όπου οι Κορασίδες μας φιλοξενήθηκαν στην Πτολεμαΐδα από τον Απόλλωνα και σε ένα όμορφο παιχνίδι ηττήθηκαν με 50-14. Εξαιρετική η προσπάθεια και η μαχητικότητα των αθλητριών του κοουτς Τάσου Ιωαννίδη και αξίζουν το χειροκρότημα. Επίσης, να σημειωθεί πως οι κορασίδες αγωνίστηκαν σε επίσημο αγώνα μετά από 5! ολόκληρες εβδομάδες, κάτι που τις έβγαλε εκτός ρυθμού και επηρέασε την αγωνιστικότητα τους. Παντού αλλά και ειδικότερα σε τέτοιες κατηγορίες, οι μικρές αθλήτριες πρέπει να παίρνουν (πολύ) πιο συχνά αγώνες, προκειμένου να αποκομίζουν εμπειρίες και να δένονται με τις συναθλήτριες και με το άθλημα.
Την Κυριακή το απόγευμα το Ανδρικό τμήμα της ομάδας φιλοξενήθηκε στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης από τον Ιωνικό Ιωνίας. Η ομάδα μας μπήκε αρκετά άστοχα και νευρικά στον αγώνα, κόντρα σε μια ομάδα καλογυμνασμένη και ταλαντούχα. Οι παίκτες του κόουτς Τζιλίνη έκαναν την προσπάθεια τους και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Πιερικό Αρχέλαο που ακολουθεί την Κυριακή, στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας, στην προσπάθεια για άμεση επιστροφή στις νίκες.
Ιωνικός Ιωνίας-ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας 70-53
Δεκάλεπτα: 21-7, 40-16, 59-37, 70-53
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Γρ., Αναστασιάδης Π.
Ιωνικός (Χριστοφορίδης, Κουβάτσης): Σαρακατσάνος 3(1), Φόρογλου 10, Κουβάλας, Παναγιώτου 11(2), Ματενίδης 5(1), Γκαβέζος 17(2), Διγενής, Αντωνιάδης, Περιστεράκης 10, Ζωγράφος 8, Στόλης 4, Βαϊράμης 2
ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας (Τζιλίνης): Ζώγου, Βελαώρας 9(1), Φούφας, Ρέπας 13(1), Γκλιάνας, Τσολάκης 9(1), Παγάνας 12, Πανίδης 2, Ναϊπλής, Μαλιούρας 5, Σακαλίδης, Γιαννουζάκος 3.
Την ίδια ώρα, στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας χθες Κυριακή, οι Ππαίδες του Συλλόγου μας υποδέχτηκαν και αντιμετώπισαν την ισχυρή ομάδα των Διόσκουρων Κοζάνης. Οι κατά πολύ μικρότεροι ηλικιακά αθλητές της κόουτς Χάιδω Νίκου απόλαυσαν το παιχνίδι, έκαναν την προσπάθεια τους και κέρδισαν δικαίως το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Back to top button