ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Στην εκδήλωση του ΣΧΟΚ “Γνωριμία με το Snowboard” (φωτογραφίες – βίντεο)


Από την σημερινή επίσκεψη του ομοσπονδιακού προπονητή Snowboard Φώτη Δασκαλόπουλου. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης αυτής ο Φώτης έδειξε στους μικρούς snowboarders τις διαφορές μεταξύ “σκληρού” και “μαλακού” snowboard.
Στη συνέχεια τα παιδιά, με την βοήθεια του προπονητή, προχώρησαν στην εξάσκηση με το ειδικό πατίνι, που προσομοιώνει τις κινήσεις με τις αντίστοιχες κινήσεις της χιονοσανίδας.
Τέλος οι μικροί μας φίλοι πήραν και μια γεύση από τις ασκήσεις στο τραμπολίνο που βοηθούν στην αγωνιστική τους “ανάπτυξη”.
Να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) και την αντίστοιχη Επιτροπή Χιονοσανίδας, για την διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή, τον προπονητή κ. Φώτη Δασκαλόπουλο, για όλη την σημερινή παρουσία και βοήθεια στα παιδιά, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Καστοριάς για την διάθεση του τραμπολίνο.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τους μικρούς μας snowboarders για την συμμετοχή τους σ’ αυτό το πρώτο κάλεσμα γνωριμίας με το άθλημα.
Η προσπάθεια θα συνεχισθεί και τις επόμενες μέρες χρησιμοποιώντας το ειδικό αυτό πατίνι, σε χώρο απόλυτα ασφαλές για τα παιδιά, μέχρι να ανοίξουν τα χιονοδρομικά κέντρα, όπου θα συνεχισθούν οι προπονήσεις.

 

 

Back to top button