ΑθλητικάΚαστοριά

Διαμαρτυρία της Μαρίας Μουρατίδου για το πάρκο στη Χλόη

Να σας πω κάτι πολύ απλό που ζούμε οι κάτοικοι στη Χλόη και μου δίνει το έναυσμα να διαμαρτυρηθώ δημόσια

Είναι γνωστό σε όλους τα πολλαπλά οφέλη του αθλητισμού για όλους μας.
Η ενασχόληση με τον αθλητισμό συνεισφέρει στην σωματική και ψυχική υγεία .
Είναι μια φιλοσοφία ζωής !
Τώρα θα μου πείτε γιατί το γράφω εγώ, ενώ δεν είμαι ειδικός.
Να σας πω κάτι πολύ απλό που ζούμε οι κάτοικοι στη Χλόη και μου δίνει το έναυσμα να διαμαρτυρηθώ δημόσια, μιας εδώ και 2 μήνες ενώ ενημερώθηκαν όλες οι βαθμίδες του δήμου, δεν ανταποκρίθηκαν.
Μια από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές κατασκεύασε ένα υπέροχο πάρκο αναψυχής στη Χλόη μαζί με μια παιδική χαρά.
Μέχρι να καταφέρουμε τα παιδιά και τους διευθυντές των λυκείων να μην εισέρχονται στην παιδική χαρά και τη χρησιμοποιούν (είναι ναι για παιδιά έως 12 ετών) και όχι για 16,17 κ 18 ιδρώσαμε.
Μέχρι μα πείσουμε τους γονείς των παιδιών ότι δεν επιτρέπεται να δίνετε κουβαδάκια και φτυαράκι α να σκάβουν τον δημόσιο χώρο στο γκαζόν του πάρκου,γιατί ανήκει στον δήμο κ δεν είναι τσιφλίκι τους, ήρθαν οι βροχές και κανένας από την δημοτική αρχή δεν τους έκανε τις ανάλογες συστάσεις.
Και πάμε στο καίριο θέμα
Έχουν δημιουργηθεί 7 κιόσκια υπέροχα, αλλά κάνεις δεν ενδιαφέρθηκε να κάνει μια προστατευτική σκεπή ανάλογη με το φυσικό περιβάλλον με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να χτυπά ο ήλιος κατακέφαλα, τον δε χειμώνα, άνοιξη και φθινόπωρο από την βροχή και κανένας πολίτης να μην μπορεί να κάτσει.
Έλα όμως που στη νεολαία μας άρεσε τόσο πολύ με αυτό το μεγάλο και πολύ όμορφο πάρκο με τα κιόσκια και βρήκαν τρόπο να το χρησιμοποιούν κάνοντας την σωματική τους άθληση κάτω από τα κιόσκια κάθε απόγευμα.
Το πόσο τα χαιρόμαστε δεν λέγεται. Είναι πάνω από 7 παρέες νέων που ερχόντουσαν… και λέω ερχόντουσαν, γιατί εδώ και 2 μήνες είναι σβηστά τα μισά φώτα της μιας πλευράς του πάρκου και έτσι τα παιδιά δεν μπορούν στο σκοτάδι να αθληθούν, γιατί δεν φθάνουν τα φωτιζόμενα κιόσκια..
Παρότι ενημέρωσα τον δήμο εισέπραξα απάντηση ότι με το νέο έτος θα αλλαχτούν με Led…
Σήμερα στην απογευματινή βόλτα άκουγα αυτές τις ομάδες παιδιών να διαμαρτύρονται για αυτή την αναλγησία και να ακούω διάφορα τεκμηριωμένα σχόλια μιας και συμμετείχα στην συζήτηση.
Ξεκίνησα να γράφω από την αρχή για τον αθλητισμό, αυτός ήταν ο λόγος ο πιο πάνω ακριβώς.
Θέλουμε υγιής νέους τους αυριανούς πολίτες αυτού του δήμου, χωρίς να τους παρέχουμε τα απαραίτητα για να μείνουν μακριά από κακές συνήθειες;
Αλλά (εμείς) όχι εμείς ξέρετε οι άλλοι, δεν ασχολούνται με απλά σημαντικά θέματα
Εν κατακλείδι σκεπές στα κιόσκια και φώτα στα πάρκα της Χλόης για να κρατάμε τα παιδιά μας όπως έλεγαν οι Αρχαίοι Ημών Πρόγονοι : Νους υγιής εν σώματι υγιή .
Είναι υποχρέωση του δήμου οι παρεχόμενες υπηρεσίες να λειτουργούν άμεσα και όχι να περνάν 2 μήνες με αναλγησία , γιατί υπάρχουν χρονικές προθεσμίες ανοχής για τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες!
Όλο αυτό το κείμενο είναι καλοπροαίρετο απέναντι στον δήμο και δεν έχω πρόθεση προσβολής ή ύστερες σκέψεις , απλά είμαι δημότης αυτής της περιοχής και πληρώνω στο έπακρο όλα τα δημοτικά τέλη όπως όλοι, αλλά θέλω να υπάρχει ανταπόκριση στα όσα λογικά αιτήματα μας!

 

 

 

 

Back to top button