ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά – Θέατρο: “Ο Κατσιμιτσιράκος” – Ξεκίνησε η προπώληση

Δημιουργήσαμε μια πολύ όμορφη συνεργασία τοπικών φορέων και σας παρουσιάζουμε μια παραδοσιακή αλλά συγχρόνως φιλανθρωπική εκδήλωση. Το Ενιαίο Επαγγελματικό Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καστοριάς , Το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς και ο Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς, προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουμε την αναβίωση ενός τοπικού λαϊκού παραμυθιού Ο ΚΑΤΣΙΜΙΤΣΙΡΑΚΟΣ.
Το μικρό θεατρικό θα παρουσιάσει το Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο της πόλης μας και θα μας συνοδεύει με χριστουγεννιάτικα τραγούδια , το Ευρωπαϊκό Μουσικό Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς.
Σας περιμένουμε 14 Δεκεμβρίου 2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 6:00 μ.μ. στον κινηματογράφο << ΟΛΥΜΠΙΟΝ,>> να γελάσουμε, να τραγουδήσουμε και να απολαύσουμε τις αθώες παιδικές φωνές. Τα έσοδα θα διατεθούν για το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καστοριάς.
Προπώληση εισιτηρίων για την εκδήλωση μπορείτε να προμηθευτείτε από τον κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΟΝ τις απογευματινές ώρες, από το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς και από το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο- Λύκειο Καστοριάς, πρωινές ώρες.
Τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ για όλους.
Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους
Με φιλανθρωπική εκτίμηση.
Προοδευτικός Σύλλογος κυριών Καστοριάς

 

 

Back to top button