ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς για τις χριστουγεννιάτικες συναυλίες με τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου (φωτογραφίες – βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και Σάββατο 9 και 10 Δεκεμβρίου 2022, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, στο κινηματοθέατρο “Ολύμπιον” η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία “Φωνές – Ευχές Χριστουγέννων”, που διοργάνωσε ο Σύλλογος “Μαζί Σου” με φιλανθρωπικό σκοπό με πρωταγωνίστρια τη διεθνούς φήμης σοπράνο κ. Σόνια Θεοδωρίδου και συμμετείχε η χορωδία και ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου μας.
Ζήσαμε δυο βραδιές μαγείας, χάρη στη μεγάλη Σόνια Θεοδωρίδου, που έκλεισε πραγματικά στην καρδιά της τους μαθητές μας, χάρη στις φωνές τους, που σε μικρό χρονικό διάστημα πραγματοποίησαν μεγάλο άθλο, χάρη στους άξιους καθηγητές μουσικής του σχολείου μας, που στήριξαν τα παιδιά, χάρη στους γονείς και φίλους του σχολείου μας που αποτέλεσαν ένα υπέροχο ακροατήριο.
Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο “Μαζί Σου”, για την πρόσκληση συμμετοχής που απηύθυνε στο σχολείο μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχία στο έργο στήριξης και αλληλοβοήθειας προς τους συνανθρώπους μας!
Ευχαριστούμε θερμά τη Σόνια Θεοδωρίδου που δέχτηκε να συνεργαστεί με το σχολείο μας και να ζήσουμε όλοι μαζί, εκπαιδευτικοί και μαθητές αυτή την υπέροχη εμπειρία, που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην σκέψη και την ψυχή μας.
Εγώ προσωπικά, ευχαριστώ τους συναδέλφους μου, καθηγητές μουσικής κ. κ. Ι. Κεραμίδη-διεύθυνση της ορχήστρας, Α. Αβάνη-Πιάνο, βιολί, Ε. Στεφανοπούλου-προετοιμασία και διεύθυνση της χορωδίας, φλάουτο, Γ. Παραπέρογλου-ακορντεόν, Ε. Κωνσταντινίδου και Π. Γκογκάκη-βιολί, Μ. Στραύκου-βιολοντσέλο, Ρ. Κιόσια-κιθάρα, Ο. Σαρρηγιαννίδη-σαξόφωνο, Ν. Νικολαΐδη-τρομπέτα, Φ. Καζέλη-φλάουτο, Κ. Τσακιρίδου-κρουστά, Δ. Χασιώτη και Δ. Μπρόβα-προετοιμασία χορωδίας για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν εδώ και δυο μήνες για την πραγματοποίηση της συναυλίας αλλά και όλο τον Σύλλογο Καθηγητών του σχολείου μας που στήριξαν αυτή την εκδήλωση και καθημερινά στηρίζουν το έργο της γνώσης και του Πολιτισμού στο σχολείο μας!!!
Βαρβάρα Μπελερή, διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς

 

 

 

Back to top button