Ελλάδα

Στον εισαγγελέα ο 39χρονος που πυροβόλησε με καραμπίνα διαρρήκτη- Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο 37χρονος τραυματίας

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 39χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία ότι πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και τραυμάτισε στο πόδι 37χρονο διαρρήκτη, όταν αποπειράθηκε να μπει στο σπίτι του, στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ την ίδια ώρα ο 37χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος, εκτός κινδύνου, σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο τραυματίας είχε διαρρήξει προηγουμένως άλλο σπίτι σε συγκρότημα κατοικιών της ίδιας περιοχής. Όταν επιχείρησε να παραβιάσει το υπόγειο παράθυρο της μονοκατοικίας τού 39χρονου και έγινε αντιληπτός, ο ένοικος δεν δίστασε να τον πυροβολήσει με καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.

Ο διαρρήκτης, αλβανικής καταγωγής, προσπάθησε να διαφύγει από την περίφραξη του οικοπέδου, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω του τραυματισμού που υπέστη και παραλήφθηκε από σταθμό του ΕΚΑΒ. Σε έρευνα του χώρου και της ευρύτερης περιοχής εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και κλεμμένο όχημα που φέρεται να χρησιμοποίησε προκειμένου να προσεγγίσει τους «στόχους» του.

ΑΠΕ

Back to top button