ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Προοδευτικός: “Ο κατσιμιτσιράκος μας ένωσε όλους την ημέρα της παγκόσμιας αγάπης”

Ο κατσιμιτσιράκος ζωντάνεψε και μας ένωσε όλους την ημέρα της παγκόσμιας Αγάπης. Η ανταπόκριση του κόσμου και ιδιαίτερα των παιδιών ήταν συγκινητική.
Χιλιάδες τα <<ευχαριστούμε>> απ όλους τους συνεργάτες της Χριστουγεννιάτικης φιλανθρωπικής εκδήλωσής μας.
Ο Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς, το Εν.Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καστοριάς και το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς σας ευχαριστούμε όλους μικρούς μεγάλους ξεχωριστά τον καθένα σας για την συμμετοχή σας στην πρώτη μας ζωντανή απόδοση παραμυθιού. Το χειροκρότημα στα παιδιά του Μουσικού Σχολείου και του Ειδικού ,που μας τραγούδησαν τα κάλαντα ήταν πολύ δυνατό ως αναγνώριση στο έργο που γίνεται στην πόλη μας .
Συγχαρητήρια στα παιδιά,. στην κα Βαρβάρα Μπελερή και στον κο Κωνσταντίνο Ταμβάκη . Στο άκουσμα των ονομάτων των παιδιών που συμμετείχαν στην παράσταση η αίθουσα γέμιζε από φωνές , σφυρίγματα και χειροκροτήματα.
Ευχαριστούμε τις καθηγήτριες Βασιλική Τρύφου και Χριστίνα Νικολάου για την ιδιαίτερη προσπάθεια και τις πολλές ώρες που δούλεψαν για το υπέροχο αποτέλεσμα.
Ευχαριστούμε τον διευθυντή του Ειδικού Σχολείου τον κο Αναστάσιο Τζιλίνη για την στήριξη στην προσπάθεια των παιδιών. Ευχαριστούμε τον κινηματογράφο Cinema Ολυμπιον και τον κο Ζακ Ελιάου για την φιλανθρωπική του χειρονομία να μας παραχωρήσει δωρεάν την μεγάλη αίθουσα αλλά και την γεμάτη αγαθά φιλοξενία μας στις πρόβες.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Μαρία Μουστάκα που μετέτρεψε το παραμύθι μας σ ένα μικρό θεατρικό έργο και για την σκηνοθετική επιμέλεια του.
Η κα Θωμαή Λιώγανου απέδωσε με άριστο τρόπο την καστοριανή ντοπιολαλιά και μας θύμισε εικόνες του περασμένου αιώνα. Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια !!!
Ευχαριστούμε την κα Σόνια Ευθυμιάδου – Παπασταύρου για την συλλογή των λαϊκών παραμυθιών και την ομιλία της για των αξία αυτών. Ευχαριστούμε το ΙΕΚ Καστοριάς ,την ειδικότητα Αισθητικής τέχνης και μακιγιάζ που επιμελήθηκαν το μακιγιάζ των παιδιών μας.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Καστοριάς για τις καρέκλες που μας παραχώρησε για όλα τα παιδιά μας και τον κο Χαράλαμπο Σαλβαρίνα για την βοήθεια του στην τεχνική υποστήριξη της παράστασης.
Σας ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με υγεία , αγάπη και πολλές αγκαλιές !!!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ! ! !
Προοδευτικός Σύλλογος κυριών Καστοριάς 

Back to top button