ΑθλητικάΚαστοριά

Ισόπαλο το ντέρμπι από τα …παλιά: Εδεσσαϊκός – Καστοριά 2-2

Πρωτάθλημα, Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 6η Αγωνιστική, 2ου Ομίλου: Εδεσσαϊκός-Καστοριά 2-2
Στο 3΄ο Σβίρος εκτέλεσε το πλάγιο άουτ από τα δεξιά και βρήκε τον Πάλλα, που πλάσαρε, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι και απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Στο 10΄ , μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ του Μανακίτσα, ο Παναγιωτίδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί.
Στο 15΄ ωραία προσπάθεια του Tarelli, από τα δεξιά, αυτός έσπασε για τον Χασάι, που άφησε για τον Γκέγκα, ο οποίος δεν μπορεσε να σουτάρει, έξω από την περιοχή.
Στο 17΄ σε εκτέλεση φάουλ του Tarelli, έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο τείχος και κατέληξε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Στο 26΄ , μετά από σέντρα του Καραγιάννη από τα αριστερά , ο Cani έπιασε σουτ, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Στο 29΄ σε εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτίδη, έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 34΄ ο Cani έκανε προσπάθεια από τα δεξιά, έσπασε στην περιοχή, αλλά απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Στο 38΄ κάθετη πάσα για τον Πάλλα, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικο κι ο παίκτης της Καστορειάς, υποδειχθηκε σε θέση οφ σάιντ.
Στο 41΄ , μετά από κόρνερ του Χασάι από τα δεξιά, στο 2ο δοκάρι, ο Μανακίτσας έπιασε το σουτ, αλλά οι αμυντικοί απέκρουσαν τη μπάλα.
Στο 42΄ το σουτ του Μανακίτσα, απο τα αριστερά, έξω από την περιοχή, απέκρουσε, με δυσκολία, ο Ηλιόπουλος.
Στο 43΄ μετά από ωραίο συνδυασμό Tarelli, Μαντού και Πάλλα, ο τελευταίος πάσαρε κάθετα στον πρώτο, τον οποίο ανέκοψαν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Χασάι, από τα δεξιά κι ο Μανακίτσας με σουτ, μέσα απο την μικρή περιοχή, έκανε το 0-1.
Στο 45΄ ένα κόρνερ για τους γηπεδούχους από τα αριστερά, έδιωξε ο Κοσμίδης.
Στο 47΄, ωραία προσπάθεια του Παναγιωτίδη, που πίεσε, έκλεψε τη μπάλα κι έκανε πάσα στον Tarelli, το σουτ του οποίου έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Ηλιόπουλος.
Στο 49΄ ωραία προσπάθεια του Μαντού, ο οποιος πάσαρε κάθετα στον Πάλλα, μπερδεύτηκε ο Ηλιόπουλος, αλλά το πλασέ του Πάλλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 55΄ δόθηκε πέναλτι ανύπαρκτο από τον διαιτητή σε μαρκάρισμα του Σαββόπουλου. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κυζιρίδης κι έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).
Στο 57΄ το σουτ του Σαμαρά, έξω απο την περιοχή, απέκρουσε με υπερπροσπάθεια ο Κοσμίδης.
Στο 59΄σέντρα του Cani, από τα δεξιά, πέρασε παράλληλα απο την εστία του Κοσμίδη.
Στο 60΄κίτρινη κάρτα στον Κοσμίδη και κίτρινη (2η) και στην συνέχεια κόκκινη στον Σαμαρά.
Στο 63΄, ωραία κάθετη μπαλιά στον Μαντώ, που έσπασε, από τα αριστερά στον Χασάϊ, που σούταρε, η μπάλα κόντραρε, αλλά έδιωξε η άμυνα των γηπεδούχων.
Στο 68΄ το σουτ του Κυζιρίδη έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 72΄ μετά απο εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά ο Cani πλάσαρε, αλλά ο Κοσμίδης απέκρουσε.
Στο 77΄ ωραίος συνδυασμός Σαββόπουλου Χα΄σαι, δεν περασε η κάθετη μπαλιά.
Στο 83΄ , ωραία προσπάθεια και σέντρα του Παναγιωτίδη, από τα δεξιά, ο Μηλιάτης έπιασε κεφαλιά, ο Πάλλας ομως υποδειχιθηκε σε θέση οφ σάιντ.
Στο 85′ ωραία προσπάθεια του Κυριακού από τα αριστερά, πάσαρε στον Μανακίτσα, που έκανε σεντρα στο 2ο δοκάρι, αλλά ο Tarelli που έπιασε το σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 87′ φάουλ του Μαντού, έξω από την περιοχή, στο 2ο δοκάρι, αλλά η σέντρα σουτ του Παναγιωτίδη έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 90΄ ο Παναγιωτίδης έκανε το 1-2.
Στο 92΄ έγινε το 2-2.
Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος Νικόλαος (Ε. Π. Σ. Φλώρινας)
Βοηθοί: Δούμτσης Παύλος (Ε. Π. Σ. Φλώρινας)
Γκόγκος Αντώνιος (Ε. Π. Σ. Ημαθίας)
Οι συνθέσεις:
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Ηλιόπουλος, Πρέτσι, Κεσίδης, Μωυσίδης, Πελτέκης, Κυζιρίδης, Καραγιάννης (64΄ Ξανθόπουλος), Μαγγίζης, Σούκιας, Σαμαράς, Cani
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Σβίρος (24΄ Μαντώς), Tozzo, Χασάι (80΄ Μηλιάτης), Παναγιωτίδης, Tarelli, Πάλλας, Ελευθεριάδης, Γκέγκας (71΄ Κυριακού), Μανακίτσας, Σαββόπουλος

 

 

 

Back to top button