ΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μαυροχώρι (φωτογραφίες – βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε εχθές στην πλατεία Μαυροχωρίου η εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που διοργάνωσε οπολιτιστικός σύλλογος Μαυροχωρίου” Έμπνοος”.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Γιάννης Κορεντσίδης, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΠΔΜ κ. Καλλιόπη Κυριακίδου, η επικεφαλής του Γραφείου Πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης κ. Μαρία Αντωνίου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Πετρος Τοσκος , ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ . Διονύσης Λίτσκας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Στυλιάδης .
Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ το Δ.Σ του πολιτιστικού συλλόγου Μαυροχωρίου ” Έμπνοος” , τους εθελοντές, τον χορηγό της εκδήλωσης super market ΚΑΛΑΦΑΤΗ και το μουσικό συγκρότημα Mob Art για την επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης και την υπέροχη βραδιά που μας χάρισαν.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους συγχωριανούς εθελοντές και φίλους Τάσο Χριστίδη, Γιάννης Χάτσιος, Τάκη Τουφεξή και Θεόφιλο Κυριλλίδη που βοήθησαν να στολιστεί η πλατεία του χωριού μας και να κατασκευαστούν τα πολύ όμορφα Χριστουγεννιάτικα δεντράκια. Ευχαριστώ πολύ τον Θοδωρης Σαββουλιδης, τον Βασιλης Καραισκος, και τον Γρηγόρη Rouskopoulos Rouskopoulou για την κοπή και τοποθέτηση του Δέντρου που φέτος μας πρόσφερε ο συγχωριανός μας Σάββας Κυριακίδης.
Τέλος ευχαριστώ τον εργολάβο Μονοχολιάς Ευστάθιος για την χορηγία του προκειμένου να κατασκευαστούν χριστουγεννιάτικα στολίδια και δεντράκια για τον στολισμό του χωριού.
Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα με Υγεία και κάθε Ευτυχία!
Βασίλης Μιρκόπουλος


 

 

Back to top button