ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Συλλυπητήρια της Καστοριάς για την απώλεια του παλιού προέδρου της ομάδας Γιώργου Παναγιωτίδη

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήριά στην οικογένεια και τους φίλους του παλιού προέδρου της ομάδας Γιώργου Παναγιωτίδη, που έφυγε από την ζωή, μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο. Επίσης εκφράζει την θλίψη της και συμμερίζεται την οδύνη του ανιψιού του εκλιπόντα και μέλους του Δ. Σ. της ομάδας, κ. Ηρακλή Παναγιωτίδη.
Ο Γιώργος Παναγιωτίδης υπήρξε αρχικά, ο γενικός αρχηγός, επί σειρά ετών της ομάδας μας, τόσο στην χρυσή εποχή της ανόδου της στην Α΄ Εθνική, όσο και στα πρώτα χρόνια της παρουσίας της, στην μεγάλη κατηγορία, του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, υπηρετώντας την πιστά και αφοσιωμένα.
Μάλιστα η μεγάλη του αγάπη για την Καστοριά, τον οδήγησε να αναλάβει και την προεδρία της σε δύσκολα χρόνια και μάλιστα ήταν ο άνθρωπος εκείνος που κατόρθωσε και ξεκαθάρισε τα χρέη της, παραδίνοντας στους κ .κ. Τσολάκη και Κρανιά, μια υγιή ΠΑΕ.
Πιστός στο καθήκον, με καθημερινή και πολύωρη παρουσία στα γραφεία της ομάδας, έδωσε τις δικές του μάχες, συνεπικουρούμενος από τους άξιους συνεργάτες του, της τότε εποχής, με γνώμονα και σκοπό το καλό της Καστοριάς.
Ήταν γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία της Καστοριάς, μέσα από την προσφορά του σε συλλόγους της περιοχής. Ήταν Κτήτορας της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου στο Μελάνθιο.
Καλό Παράδεισο να έχει ο «Γιωρίκας» της καρδιάς μας κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Η κηδεία του Γιώργου Παναγιωτίδη, θα γίνει σήμερα Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 15:00, στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Καστοριάς.
Η Διοίκηση της ομάδας έλαβε την απόφασή να καταθέσει την αξία ενός στεφανιού, στην μνήμη του, στο Γηροκομείο Καστοριάς.

 

 

 

Back to top button