ΑθλητικάΚαστοριά

Η Ραμπέα Ιατρίδου έτρεξε μαζί με το επίσημο ξωτικό της Ονειρούπολης της Δράμας

Η προσπάθεια για την άρση των διακρίσεων στην καθημερινότητα αλλά και στον αθλητισμό, θα στεφθεί με επιτυχία μόνο όταν καταλάβουμε πως η διαφορετικότητα δεν είναι λόγος για μη συμμετοχή, αλλά μόνο ένας παράγοντας που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας για να προσαρμόσουμε την συμμετοχή μας.
Η συμπερίληψη και η ένταξη των φίλων μας, των συναθρώπων μας με αναπηρία σε αθλητικές διοργανώσεις εξαρτάται από το μαζί, από δρομείς που θα αδιαφορήσουν για τα χρονόμετρα και την κατάταξη και θα δοκιμάσουν την χαρά της συμμετοχής σε μια ομαδική προσπάθεια σαν αυτή που μας χάρισε η Αγλαΐα Κατσιγιάννη, το επίσημο ξωτικό των Χριστουγέννων και της Ονειρούπολης της Δράμας.
Ένας τερματισμός σαν αυτόν γράφεται με χρυσά γράμματα στις δικές μας καρδιές, παροτρύνει περισσότερους συνανθρώπους μας να συμμετέχουν στην επόμενη διοργάνωση και περισσότερους δρομείς να έχουν τη χαρά του συνοδού!
Ευχαριστώ τους δύο γίγαντες, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Μιχάλη Τάσσου και τον Πρόεδρο Κ.Νευροκοπίου Ησαΐα Χατζηκωνσταντίνου που ανέλαβαν τις δύσκολες ανηφόρες και τις απότομες κατηφόρες και μου έδωσαν τις χαρούμενες ευθείες στο Χριστουγεννιάτικο δεκάρι των Βαλδιρκείων!
Υ.Γ.
Η Αγλαΐα μας έβαλε στο κλίμα των Χριστουγέννων και με κάλαντα σε όλες τις γλώσσες!!
Καλές γιορτές σε όλους!
Ραμπέα Ιατρίδου

Back to top button