Καστοριά

Ευχαριστίες του Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς για την αγορά ασθενοφόρου

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον Πρόεδρο κ. Σιώκη Δήμο, τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης «ΟΜΟΝΟΙΑ» καθώς και όλους τους φίλους του Συλλόγου για την απερίγραπτη, στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, πράξη γενναιοδωρίας και αγάπης για τον τόπο καταγωγής τους.
Σκοπός είναι η αγορά ενός σύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου, το οποίο θα παράσχει υψηλού επιπέδου παροχές στις μεταφορές των πολιτών της περιοχής μας.
Το νέο ασθενοφόρο με το άρτια εκπαιδευμένο πλήρωμα του, θα εξυπηρετεί εκατοντάδες πολίτες κάθε χρόνο (διακομιδές ασθενών σε πόλεις της Ελλάδας, μεταφορές πολιτών σε διαγνωστικά κέντρα, άμεση συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, κάλυψη μεγάλων αθλητικών γεγονότων, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δράσεις Σωμάτων Ασφαλείας κ.α.)
Οι πράξεις αυτές φιλανθρωπίας και ανιδιοτέλειας, γεννούν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, με πρόσβαση όλων των πολιτών στις σύγχρονες μονάδες Υγείας.
Να σας ευχηθούμε Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα με Υγεία, Αγάπη και Ευημερία
Με βαθιά εκτίμηση
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Ε.Ε.Σ Καστοριάς

 

 

Back to top button