ΑθλητικάΚαστοριά

Σπουδαία χορηγία της εταιρείας Εγνατία Οδός Α.Ε. προς τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

Σε μία σπουδαία χορηγία προχώρησε η εταιρεία Εγνατία Οδός Α.Ε. προς τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς. Ποιο συγκεκριμένα, το Δ.Σ. της Εγνατία Οδός Α.Ε., μετά από σχετικό αίτημα της Διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, ομόφωνα αποφάσισε τη χορηγία του ποσού των 17.000€, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η προμήθεια ενός κωπηλατικού σκάφους.

Όπως είναι ευρέως γνωστό, η προμήθεια νέων κωπηλατικών σκαφών ήταν διαχρονικά ένα από τα πάγια αιτήματα των Διοικήσεων του Ν.Ο.Κ. προς κάθε κατεύθυνση. Οι διακρίσεις των αθλητών κι αθλητριών του Ν.Ο.Κ. τα τελευταία χρόνια έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα και οι ανάγκες για την προμήθεια νέων σκαφών να είναι ιδιαίτερα μεγάλες.

Η σπουδαία χορηγία της Εγνατία Οδός Α.Ε. έρχεται ως το πρώτο βήμα για την ανανέωση του στόλου των σκαφών του Ν.Ο.Κ., με νέες χορηγίες να βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Όλα αυτά αποδεικνύουν περίτρανα πως το έργο που επιτελείται στις τάξεις του Ν.Ο.Κ. αναγνωρίζεται σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο πλέον, με φορείς οι οποίοι έμπρακτα φροντίζουν να βρίσκονται αρωγοί στο έργο αυτό. Το κοινωνικό πρόσωπο της Εγνατία Οδός Α.Ε. γίνεται στήριγμα στις προσπάθειες των αθλητών/τριών για διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πόσο σημαντική εταιρεία είναι.

Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για τη σπουδαία χορηγία αυτή την εταιρεία Εγνατία Οδός Α.Ε. και ποιο συγκεκριμένα τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Εγνατίας Οδός Α.Ε. κ. Κωνσταντόπουλο Γεώργιο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Κουτσούκο Κωνσταντίνο, αλλά και όλα τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας για την ομόφωνη απόφασή τους για την έγκριση της χορηγίας αυτής.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στη συμβολή της Διευθύντριας του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα. Αντωνίου Μαρία, η οποία με τις ενέργειες και τις επαφές της με τα στελέχη της Εγνατίας Οδός Α.Ε. έδωσε σάρκα και οστά στη χορηγία αυτή. Η κυρία Αντωνίου διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και για ακόμα μία φορά απέδειξε την αγάπη της για το άθλημα της κωπηλασίας που για πάνω από 60 χρόνια υπηρετεί ο Ν.Ο.Κ. στην πόλη της Καστοριάς.

Back to top button