ΑθλητικάΚαστοριά

Η Ακαδημία Ορεστιάδα Καλλιθέας συμμετέχει στο 19ο Golden Cup – Όλες οι πληροφορίες

 

Η ακαδημία ποδοσφαίρου της Ορεστιάδας Καλλιθέας έχει κληθεί από τον ΟΑΣΠΕ για να  συμμετάσχει στο 19ο Golden Cup, στη Θεσσαλονίκη, από τις 3 ως τις 5 Ιανουαρίου 2023.

ΟΑΣΠΕ: Όλα έτοιμα για το 19ο Golden Cup, 3-5 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη – Πρέπει να το ζήσεις!

Το Golden Cup επιστρέφει ανανεωμένο, έτοιμο να μας χαρίσει καινούργιες εμπειρίες στην αυγή της νέας χρονιάς! Το 19ο Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου “Golden Cup” που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη ο ΟΑΣΠΕ (Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας), θα διεξαχθεί από την Τρίτη 3/1/23 ως και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023, στο φιλόξενο Αθλητικό Κέντρο Planet FC.

Τρεις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου από την πανέμορφη Κέρκυρα θα ταξιδέψουν στην εορταστική Θεσσαλονίκη προκειμένου να αγωνιστούν και να συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες. Πρόκειται για τη Σχολή Ολυμπιακού Κέρκυρας (Σφακιανάκης), την Ακαδημία Θιναλιακός Κέρκυρας, και την Ακαδημία Όλυμπος Κέρκυρας.

Τη διοργάνωση πλαισιώνει η δυναμική Ακαδημία της Ορεστιάδας Καλλιθέας από την Καστοριά. Για άλλη μια χρονιά η Ακαδημία Σκύδρας με πολυπληθή αποστολή σε όλες τις κατηγορίες θα δώσει βροντερό παρών.

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας συμμετέχουν: ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Ηρακλής 1908, Απόλλων Καλαμαριάς, Αναγέννηση Πανοράματος (Coerver), Αστέρας Αμπελοκήπων, ΠΑΟΚ Σταυρού, Ατρόμητος Τριαδίου, Νίκη Μεσημερίου, Bebides 2000.

Το 19ο Golden Cup συγκροτούν 32 τμήματα, από 14 συλλόγους, ενώ αναμένεται να κλέψουν την παράσταση περισσότερα από 500 παιδιά γεννημένα τα έτη 2007 ως και 2016, σε 5 ηλικιακές κατηγορίες από Κ16 ως και Κ8!
Η διοργάνωση Golden Cup που έχει γίνει πλέον θεσμός, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, κι ασφαλώς έχει την έγκριση της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Από τις 3 ως τις 5 Ιανουαρίου 2023 η καρδιά του ποδοσφαίρου χτυπά στη Θεσσαλονίκη σε μια ακόμη άρτια διοργάνωση του ΟΑΣΠΕ!  Οι νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ξανά τη μαγεία του υγιούς ανταγωνισμού, σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές δραστηριότητες για νέους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα. Παράλληλα, οι εκτός… έδρας θα νιώσουν τη ζεστή φιλοξενία της πόλης, και θα επισκεφτούν τις ομορφιές της Νύφης του Βορρά!

Σας περιμένουμε όλους να υποδεχτούμε το 2023 με πολύ ποδόσφαιρο και δυνατές συγκινήσεις!

 

 

Back to top button