Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΚοζάνη

Συνταξιοδοτείται ο Γιώργος Διγκόλης (φωτο)

Μετά από, περίπου, 40 χρόνια εργασίας (7.9.1982 έως 27.12.2022) στην Ε.Τ.Ε., σήμερα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, ήρθε η τελευταία ημέρα του εργασιακού μου βίου και η αρχή της συνταξιοδότησής μου.
Κατά τη διάρκεια της τραπεζικής μου ζωής εργάστηκα στην Πτολεμαΐδα, τη Νεάπολη Κοζάνης, το Τσοτύλι, τα Σέρβια, την Αριδαία, τη Σιάτιστα, το Άργος Ορεστικό, την Καστοριά και την Αθήνα, από διάφορες θέσεις και αξιώματα.
Σε όλες αυτές τις πόλεις έχω μόνο φίλους, είτε αυτοί είναι συνάδελφοι, είτε είναι πελάτες και στο μυαλό μου υπάρχουν μόνο όμορφες αναμνήσεις.
Η ενασχόλησή μου με το Ταμείο Υγείας του Προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.) από το Μάιο 2008 έως το Δεκέμβριο 2021, με την ιδιότητα του απλού μέλους του Δ.Σ. το Ταμείου αρχικά και καταλαμβάνοντας το αξίωμα του Β’ Αντιπρόεδρου τα τελευταία 3 χρόνια, ήταν άλλο ένα υπέροχο “ταξίδι” που έκανα εξαιτίας της εμπιστοσύνης που έδειξαν στο πρόσωπό μου οι συνάδελφοι της Δυτ. Μακεδονίας και των νόμων Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας.
Η εμπιστοσύνη αυτή ήταν η υπέρτατη τιμή για μένα.
Ευχαριστώ λοιπόν όλους όσους, με οποιονδήποτε τρόπο, συμμετείχαν στις διαδρομές μου στην Ε.Τ.Ε. και στο Τ.Υ.Π.Ε.Τ.
Τέλος θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στο ίδρυμα της Εθνικής Τράπεζας, που εξασφάλισε σε μένα και την οικογένειά μου μια αξιοπρεπή, από όλες τις απόψεις, ζωή.
Καλή συνέχεια σε όλους!
Γιώργος Διγκόλης

 

 

Back to top button