Κόσμος

«Ναυαγεί» το νέο άλμπουμ του Μόρισεϊ

Πάνω από 18 μήνες πέρασαν από τη στιγμή που ο Μόρισεϊ (Morrissey) ανακοίνωσε για πρώτη φορά το επερχόμενο άλμπουμ του «Bonfire of Teenagers» κι από ότι φαίνεται, ύστερα από τις αναρτήσεις που έκανε στο προσωπικό του ιστολόγιο, μάλλον το LP θα μείνει στο ράφι για άλλη μια φορά αφού ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι αποχώρησε από τη δισκογραφική του εταιρεία.

Αλλά τα κακά νέα δεν είναι μόνο αυτά για τον Βρετανό τραγουδιστή καθώς έκανε γνωστό ότι η Μάιλι Σάιρους ζήτησε να αφαιρεθούν από το τραγούδι «I Am Veronica» τα φωνητικά της, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι αποχώρησε από τη δισκογραφική Capitol Records, πριν καν προλάβει να κυκλοφορήσει η μουσική του.

Τον Νοέμβριο, ο Μόρισεϊ είχε ανακοινώσει ότι το άλμπουμ του, «Bonfire of Teenagers», το οποίο θα κυκλοφορούσε τον Φεβρουάριο του 2023, δεν ήταν πλέον στο πρόγραμμα της δισκογραφικής εταιρείας σημειώνοντας: «Η μοίρα του είναι αποκλειστικά στα χέρια της Capitol Records (Los Άντζελες)».

Ο πρώην frontman των Smiths απομονώνεται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια από το κοινό, αλλά και από τους συναδέλφους του, εξαιτίας των πολιτικών θέσεων που εκφράζει και τις ρατσιστικές του δηλώσεις.

ΑΠΕ

Back to top button