Ελλάδα

Ψητά κολοκυθάκια με φέτα και δυόσμο

Υλικά συνταγής

  • 5 κολοκυθάκια
  • 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • χυμός από 1/2 λεμόνι
  • τριμμένη φέτα
  • φυλλαράκια δυόσμου ψιλοκομμένα
  • λίγο αλάτι

Εκτέλεση συνταγής

  1. Κόβετε τα κολοκυθάκια σε λωρίδες. Πασπαλίζετε με το αλάτι και τα αφήνετε στο σουρωτήρι για 30′.
  2. Αλείφετε τη σχάρα με ελαιόλαδο και ψήνετε τα κολοκυθάκια μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές. Τα βάζετε σε μια πιατέλα, περιχύνετε με το λάδι και το λεμόνι, πασπαλίζετε με τη φέτα και το δυόσμο και σερβίρετε.

icookgreek.com

Back to top button