Κόσμος

Viral βίντεο: Η Κέιτ Γουίνσλετ ενθαρρύνει με εξαιρετικό τρόπο ντροπαλή δημοσιογράφο στην πρώτη της συνέντευξη

Είναι να μην την αγαπάς; Καταπληκτική.
Τι συνέβη στην περιοδεία τύπου της Κέιτ Γουίνσλετ για το «Avatar: The Way of Water» που περιελάμβανε αρκετές αξέχαστες στιγμές, όπως την ακαριαία αντίδρασή της Γουίνσλετ να βοηθήσει την δημοσιογράφο που θα της έπαιρνε συνέντευξη και η οποία θα ήταν κυριολεκτικά η παρθενική της συνέντευξη κατά τη διάρκεια ενός διεθνούς δημοσιογραφικού junket.
Στο βίντεο της Γουίνσλετ που μιλάει με εξαιρετικό τρόπο & ενθαρρυντικά λόγια στην ντροπαλή νεαρή ρεπόρτερ έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το βίντεο να ξεπερνά το 1 εκατομμύριο προβολές στο Twitter σε λιγότερο από 24 ώρες.
Όλα συνέβησαν σε συνέντευξη για το 2ο. μεγαλύτερο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF (μέσω The Independent), όταν η νεαρή ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού, Μάρθα, είπε στην βραβευμένη με Όσκαρ Γουίνσλετ:
«Εμ, είναι η πρώτη μου φορά».
Η Γουίνσλετ σταμάτησε τη συνέντευξη και έσκυψε πιο κοντά στον δημοσιογράφο.
«Είναι η πρώτη φορά που το κάνεις;» ρώτησε η Γουίνσλετ.
«Εντάξει, μάντεψε τι; Όταν κάνουμε αυτή τη συνέντευξη, θα είναι η πιο εκπληκτική συνέντευξη ποτέ. Και ξέρετε γιατί; Γιατί έχουμε αποφασίσει ότι θα γίνει. Έτσι, αποφασίσαμε τώρα, εγώ και εσύ, ότι αυτή θα είναι μια πραγματικά φανταστική συνέντευξη».
Η Winslet συνέχισε, «Μπορείς να με ρωτήσεις ό,τι θέλεις και δεν χρειάζεται να φοβάσαι. Όλα θα είναι καταπληκτικά. Εντάξει? το έχεις αυτό. Εντάξει ας το κάνουμε λοιπόν!».
Από Spiro N. Taraviras

Back to top button