Καστοριά

ΜέΡΑ25 κατά Αλέξη Τσίπρα λόγω… Τζωρτζόπουλου

Δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ασκεί το ΜέΡΑ25 για τη συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον πρόεδρος πρόεδρο του Παραρτήματος Καστοριάς της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού, κ. Ηλία Τζωρτζόπουλου.
«Ένα ερώτημα προς τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Γράμμος και το Βίτσι χωράνε στην “Προοδευτική Διακυβέρνηση” στην οποία αναφέρεστε;», σημειώνει το ΜέΡΑ25 και προσθέτει στην ανακοίνωση που εξέδωσε:
«Για όσους δε γνωρίζουν ή βολικά κάνουν ότι δε γνωρίζουν, το Παράρτημα του ΕΑΑΣ Καστοριάς και πολύ περισσότερο ο πρόεδρός του, είναι οι «οικοδεσπότες» της «γιορτής του Γερμανοτσολιά”: τις περίφημες αντικομμουνιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο Γράμμο και το Βίτσι, το ετήσιο ραντεβού των ακροδεξιών και αφρισμένα αντικομμουνιστών που κρατάνε ακόμα άσβεστη τη δάδα του εμφυλιοπολεμικού εκδικητικού μίσους. Σε βίντεο που ανάρτησε ο ημεροδρόμος, μπορεί κανείς να θαυμάσει το συνομιλητή του κ. Τσίπρα στο ρόλο βασικού ομιλητή της τελευταίας διοργάνωσης, τον Αύγουστο του 2022, και να ακούσει όσο αντέχει τον απόστρατο να αναφέρεται στην ηρωική και πατριωτική πάλη των μαχητριών και μαχητών του ΔΣΕ ως «συμμοριτοπόλεμο» και τους ίδιους ως «κομμουνιστοσυμμορίτες».
Στους πόσους εναγκαλισμούς με τέτοια φασιστικά στοιχεία αρχίζουν να αισθάνονται άβολα μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ»;

Τι ζήτησε ο Ηλίας Τζωρτζόπουλος από τον Αλέξη Τσίπρα

 

 

Back to top button