ΑθλητικάΚαστοριά

Τη βασιλόπιτα έκοψε η ομάδα της Καστοριάς (φωτογραφίες – βίντεο)

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε η Καστοριά στο Domotel Olympia στην Θεσσαλονίκη. Η ακριτική ομάδα κατέλυσε στο κεντρικό ξενοδοχείο ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού στην Κασσάνδρεια με τον Α. Ο. Χανιώτη.
Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε ο πρόεδρος της ομάδας Σάκης Ρήμος, όπου το φλουρί το έτυχε το κομμάτι της Διοίκησης. Τα άλλα κομμάτια ήταν για τον Χριστό και την Παναγία, την ομάδα, το γήπεδο, τους φιλάθλους και την Ε. Π. Σ. Καστοριάς.
Στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο και στους παρευρισκομενους μοιράστηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια, όπου το φλουρί το έτυχε ο α’ αρχηγός της ομάδας Χρήστος Γκέγκας
Το τραπέζι που ήταν η βασιλόπιτα και τα πιτακια, ήταν στολισμένο στα κιτρινοκοκκινα χρώματα, ενώ το κάθε τραπέζι της αποστολής, όπου δειπνησε η ομάδα ήταν στολισμένο από μια κοκκινοκιτρινη πριμουλα
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι από πλευράς διοίκησης εκτός του προέδρου κ. Ρημου, τον οποίο υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής του Domotel Olympia κ. Βασίλης Χριστόπουλος με μια ανθοδέσμη με τα χρώματα της ομάδας, παρόντες ήταν οι κ.κ. Τζιάρας, Allushi και Γιώργος Πανταζής. Φυσικά το παρών έδωσαν οι Βασίλης Δημητριάδης, Θόδωρος Ποντικης και ο φανατικός φίλαθλος της ομάδας Στράτος Μορφιδης.
Επιπροσθέτως την αποστολή της ομάδας επισκέφθηκε η παλιά δόξα της ομάδας Τάκης Τσιρωνης και παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιάννης Σωνιδης.

 

 

Back to top button