ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ο Σύλλογος “Tο Τσαρσί” για το Βαλκανικό Φεστιβάλ

Η διαδρομή έφτασε στο τέλος της… ένας μήνας γιορτών, γεμάτος μουσική, εκδηλώσεις, δράσεις και κόσμο …πολύ κόσμο, απογείωσε την Καστοριά και την έκανε τον «μοναδικό» προορισμό τη φετινή εορταστική περίοδο.
Ο σύλλογος Τσαρσί συμμετείχε σε όλα αυτά, τα οποία αποτέλεσαν μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όλους τους επισκέπτες στην πόλη μας και όχι μόνο.
Παράλληλα, με μεγάλη επιτυχία διοργανώσαμε για ακόμη μία χρονιά -μετά από 3 χρόνια- στις 4 Ιανουαρίου, τη γιορτή Μητροπόλεως, που σε συνδυασμό -την ίδια ώρα- με την εκδήλωση του ΧΕΡΚΑΤ- καταφέραμε να προσελκύσουμε εκατοντάδες επισκέπτες, με αποτέλεσμα να κλείσει η οδός Μητροπόλεως μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας, δίνοντας ζωντάνια, στο ξεχασμένο από όλους ιστορικό κέντρο.
Στις 5 Ιανουαρίου, πραγματοποιήσαμε με μεγάλη επιτυχία –ξεπέρασε και τις δικές μας προσδοκίες-το 7ο Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής με προσκεκλημένους μας, τη ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ Καστοριάς, τα ΧΑΛΚΙΝΑ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ από τη Φλώρινα, την ΟΡΧΗΣΤΡΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΤΙΜΤΣΙΟΥ από την Καστοριά, την Ορχήστρα BOJAN KRSTIC ORKESTAR από τη Σερβία, την ΑΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΑ από την Αθήνα.
Πρόκειται για ένα πολυέξοδο πρόγραμμα το οποίο καλύφθηκε αποκλειστικά και μόνο από τους χορηγούς του Φεστιβάλ και από ιδία κεφάλαια του συλλόγου …ότι άλλο ακούγεται και γράφεται είναι εκ του πονηρού και ενέχει πρόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης.
Ο νοών νοείτω… δε θα αναλωθούμε περαιτέρω σε σχολιασμούς και απαντήσεις κακόβουλων και συκοφαντικών δημοσιευμάτων.
Αποκορύφωμα, όλων των πιο πάνω εκδηλώσεων, ήταν η συμμετοχή του συλλόγου μας με μπουλούκι, στις 6 και 7 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή σε αυτό, πολλών επισκεπτών στην πόλη μας.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για την επόμενη χρονιά!
θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους πιο κάτω :
– ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 7ου Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής : ΕΡΤ3 – ΕΡΤ – ΕΡΤ Κοζάνης – ΕΡΤ Φλώρινας
– ΧΟΡΗΓΟΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : kozani.tv Κοζάνη/Πτολεμαΐδα – Omikron adv
– Τα ειδησεογραφικά site της Καστοριάς fouit.gr, sentra.com.gr, inkastoria.gr, fonikastorias.gr. mpetskas.com, oladeka.gr, sentranews.gr, kastoria.news, kastoria365.gr, ditikostipos.gr,
– Τα ραδιόφωνα Ράδιο Καστοριά 93fm – antennes93,6
– Όλα τα ειδησεογραφικά site πανελλαδικά που δημοσίευσαν τα δελτία τύπου του 7ου Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής
– ΧΟΡΗΓΟΙ : Roma Pizza Καστοριάς – Jumbo Τerpinas Καστοριά/Φλώρινα – Byte1 Technology Store –
Zisis Furs Gounarika Dermatina – Coffee Brown Kastorias – ΕΛΤΑ COURIER Καστοριάς
– GRAPHIC DESIGNER : Haris Kotsoglou
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σωματείο Street Foods in Greece για την συνεργασία που είχαμε κατά το 5νθημερο 4-5-6-7-8 Ιανουαρίου και τη δωρεάν παραχώρηση στο σύλλογό μας 2 οικίσκων.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ :
-Το Δήμο Καστοριάς – Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς για την παραχώρηση των χώρων, τους συγχαίρουμε, γιατί στηρίζουν όλα τα event που πραγματοποιούνται στην πόλη μας.
-Τους εργαζόμενους του Δήμου Καστοριάς στην καθαριότητα, για την άμεση προσφορά τους, κρατώντας τα πάντα καθαρά.
-Την Αστυνομική Διεύθυνση και την Τροχαία Καστοριάς για την άψογη συνεργασία σε όλες τις εκδηλώσεις μας.
με τιμή
το Δ/Σ του συλλόγου

 

 

Back to top button