ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Κέλετρον Αγάπη Για Το Παιδί: Μεγάλο παιδικό πάρτι (πρόγραμμα)

ί

  Μεγάλη παιδική Εκδήλωση από το  << Κέλετρον Αγάπη για το παιδί>>- Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Οργανισμού. <<Τα παιδιά τραγουδούν, χορεύουν, αθλούνται, παίζουν για τα παιδιά>>

Η  Μεγάλη παιδική Εκδήλωση από το  << Κέλετρον Αγάπη για το παιδί>> για τα παιδιά του Νομού Καστοριάς είναι γεγονός! Πολλοί εθελοντές, έτοιμοι να δώσουν ακόμη μια φορά την ψυχή τους, διασκεδάζοντας τους μικρούς μας φίλους! Πολλές δραστηριότητες και δράσεις  περιμένουν όλους εσάς που θα μας επισκεφθείτε στις 29 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή, με ώρα προσέλευσης στις 11.00 το πρωί και ώρα έναρξης της εκδήλωσης στις 11.30πμ,στον κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΟΝ, Μητροπόλεως 42 Καστοριά.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

11.30 Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Οργανισμού

11.40 Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ <<ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ>>

12.10 Παιδικό-Εφηβικό Χορευτικό τμήμα Συλλόγου Ποντίων Καστοριάς <<Εύξεινος Λέσχη>>

12.40- πέρατος, Μουσικό- Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα από τον  Dj Γιάννη ΣΤΑΥΡΟΥ και τον

ΠΕΤΡΟ τον Κλόουν της καρδιάς μας.

Τιμή Πρόσκλησης 5 Ευρώ

Η διάθεση των προσκλήσεων γίνεται στα τηλέφωνα 2467-0-26388 και 6936937022, (Αρμόδιος Κος Νικολόπουλος Γεώργιος), καθώς και στον Κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΟΝ μέχρι και την ημέρα της εκδήλωσης.

Με τον αριθμό της Πρόσκλησης, θα κληρωθούν ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ!!

Τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Οργανισμού!

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», από τον Μάιο του 2022, έχει επανεκκινήσει τις  Κοινωνικές Υποστηρικτικές του Δράσεις.

Υλοποιεί  τα προγράμματα  «Ηλιαχτίδα Ζωής» – Β΄Κύκλος>>, για παιδιά, εφήβους και γονείς σε ανάγκη κάτω από τα όρια της φτώχειας και <<Φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία-Β΄Κύκλος>>

Στόχος του προγράμματος «Ηλιαχτίδα Ζωής» – Β΄Κύκλος>>, είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, των εφήβων και των οικογενειών τους στο πεδίο της υγείας, της εκπαίδευσης και της ομαλής ψυχοκοινωνικής τους ανάπτυξης. Οι οικογένειες υποστηρίζονται μηνιαία από το Κοινωνικό Παντοπωλείο,  και την Ψυχοκοινωνική Υπηρεσία, που στελεχώνονται από Εθελοντές/τριες του Οργανισμού μας.

Για περισσότερες πληροφορίες

Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στην Καστοριά, Διεύθυνση: Χλόης και Συνταγματάρχη Φριζή , Νέες Εργατικές κατοικίες, περιοχή Χλόη Καστοριάς, Τ.Κ. 52100 Τηλ: σταθερό 2467-0-26388 ,κινητό 6936937022, E-mail: [email protected], Ιστοσελίδα www.keletronpaidi.gr, F/B Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί.

 

Back to top button