ΚαστοριάΠροκηρύξεις

Μια θέση για τη συνδρομή στην επίβλεψη έργων και μελετών της Π.Ε. Καστοριάς

Στο πλαίσιο υλοποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης,  μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και ΑΝ.ΚΟ. Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.- Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για την πράξη: «Συνδρομή στην επίβλεψη έργων και μελετών της Π.Ε. Καστοριάς περιόδου 2021-2023»,

Η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε., προτίθεται να καταρτίσει Σύμβαση Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.) με ένα (1) άτομο, για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α., συνολικής διάρκειας δώδεκα (12) μηνών, από την υπογραφή της σύμβασης.

Η Σύμβαση Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.) αφορά την παρακάτω ειδικότητα:

  • Ένα (1) άτομο με ειδικότητα Τ.Ε. Μηχανολόγου Μηχανικού

Το αντικείμενο της σύμβασης συνδέεται αποκλειστικά με τις ανάγκες του έργου «Συνδρομή στην επίβλεψη έργων και μελετών της Π.Ε. Καστοριάς περιόδου 2021-2023» και δεν καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες της ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α., οι δε οικείες συμβάσεις μίσθωσης έργου περατώνονται άμεσα και χωρίς άλλη διατύπωση με την ολοκλήρωση του ως άνω έργου.

Για όσους έχουν την ιδιότητα του ελεύθερου επαγγελματία, η άσκηση του ελεύθερου επαγγέλματος τους, αναφορικά με δραστηριότητες που σχετίζονται με τον εν στενή και εν ευρεία έννοια δημόσιο τομέα (Δημόσιο, ΟΤΑ Α και Β βαθμού κλπ) και τα νομικά τους πρόσωπα, είναι ασυμβίβαστη με την άσκηση των καθηκόντων που τους ανατίθενται με την επιλογή τους στο πλαίσιο της παρούσας διαδικασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν σφραγισμένο Φάκελο Συμμετοχής (ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορά) στα Γραφεία της ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α. στη διεύθυνση: Φον Καραγιάννη 1-3, Κοζάνη,  Τ.Κ. 50131 [27],

μέχρι 01/02/2023, ώρα 14:00.

με την επισήμανση «Να μην ανοιχθεί από την ταχυδρομική υπηρεσία ή τη γραμματεία».

Δείτε την πρόσκληση ΕΔΩ

 

 

 

Back to top button